Dobrý den,
zaznamenal jsem názor že někomu pomohly flavonoidy a také na internetu můžete nalézt zmínky vhodnosti antioxidantů při rakovině? Máte Vy nějakou zkušenost nebo podložené názory na toto téma?
Flavonoidy:
http://cs.wikipedia.org/wiki/FlavonoidyCitace:
Některé flavonoidy jsou silnými antioxidanty. Mezi nejsilnější patří flavonoidy ostružin, malin, malinoostružin, lékořice, aronie, černého rybízu, granátového jablka, červených grapefruitů, oliv a olivového oleje, červeného vína, kakaa, borůvek a rajčat.
Bylo by dobré v létě tyto potraviny zařadit do jídelníčku?
Antioxidanty:
http://cs.wikipedia.org/wiki/AntioxidantCitace:
Antioxidant je látka, jejíž molekuly omezují aktivitu kyslíkových radikálů
Zde deset námětů na pestrou stravu:
http://rakovina-nador.zdrave.cz/deset-ochrancu-proti-rakovine/