České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb


  
Právě je čtv 22. říj 2020 13:14:21

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy. Webya


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Zapper - jak nastavit přesnou frekvenci


Diskuze na téma energie, aura, frekvenční terapie, Plazmový generátor, Salvia elektro-akupunktura, Zapper atd. - Diskuze, zkušenosti a fórum.


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zapper - jak nastavit přesnou frekvenci
PříspěvekNapsal: stř 28. bře 2012 11:02:12 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2490
Hodnocení: 3 (100%)
Ahoj,nevím jestli jste na tom podobně, ale já tu mám třeba Kandidu. Když zalistuju do seznamu ověřených frekvencí CAFL, je tu Kandida, Kandida1, Kandida2 a ještě další. Více jak 50 frekvencí.
Nejsem si jistý co mám na tom Zapperu nastavit?

Pokud mám tisícové frekvence, napřklad jsou tu první 2: 3176, 2644 , mohu naštěstí na Zapperu tuto frekvenci nastavit tak, že u Rychlost Posunu nastavím 0 Hz a pak mohu nastavit frekvenci s přesností na jednotky Hz. (Rozsah frekvenci - 003.176kHz = mých 3176Hz). Při posunu frekvence Zapper umožňuje zadat maximálně asi 500Hz, pak už se musí s přesností na jednotky kHz (khz = tisíc Hz).

Pokud to chápu správně, na Zapper tedy nejdou uložit desetinná místa pokud je frekvence např. 12345.67Hz - Hulda Clark frekvence je třeba zadat jako posun. Přijde mi to jako nevýhoda ZAPPERu.

Co si o tom myslíte?

Jak se nastavují frekvence na Super ravo zapperu (video)

1) Zapněte Zapper
2) stiskněte zároveň šipky doleva a doprava + tlačítko enter/start.
3) zadejte kód 123 (používejte šipky) a potvrďte Enter tlačítkem
4) šipkami nahoru dolů najděte "Změny předvoleb"
5) šipkou nahoru si najeďte až na poslední volné místo
6) zmáčkněte Enter a šipkami si nastavte jméno programu. Po dokončení stiskněte enter pro uložení změn
7) šipkou doprava nastavte podobně další volby jako frekvenci programu, rychlost posunu frekvence, dobu po kterou běží program

Například pokud chcete nastavit frekvenci 2520hz, při nastavení frekvence už si nevystačíte s Hz, protože tam máte jen 3 místa 000.000Hz, přepnete si tedy na 000.000khz. Khz = 1000Hz, proto nastavíte 002.520khz. Pro převod hertz a kilohertz můžete zkusit použít tento převodník. Jestliže potřebujete frekvenci podle Huldy Clark se 7 místy (21358,65hz např.), nevystačíte si s Hz na Super ravo zapperu ale je třeba zadat khz, tedy 21,35865, ravo zapper vám umožní jen 6 míst, takže tu polovinu Hz nenastavíte.... Také můžete zvolit posun frekvence mezi 21 a 22khz, což je dost zhruba a nevím na kolik je to účinné.



Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: e-mail.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, SEOForum.cz, WebDeal.cz, CZEMoney, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam