Vsázíte, či jste vsázeli a málokdy jste se setkali s dlouhodobými výhrami?
DÍKY STRATEGII (kterou dlouho zkoumali a ověřovali mí známí) A TIPŮM SVÉ PENÍZE SKVĚLE ZHODNOTÍTE( měsíční zisk 40%)VÝHODY-jde o vyzkoušený a prověřený způsob, jak si zhodnotíte své peníze
-žádná banka vám takové procento zhodnocení nenabídne (40 %)
-
peníze budete mít stále pod Vaší kontrolou!-není to časově náročné, zabere Vám to
max. 5 minut a to NE denně-vůbec
nemusíte rozumět sportu, díky naším tipům je pouze zadáte do systému
-strategie je nastavena tak, že i v případě x proher v řadě a následné výhry se Vám
vrátí všechny vložené peníze a ještě vyděláte víc penězvšechny vklady, které jste do sázení vložili, získáte zpět a k tomu i nastavený zisk
Máte zájem si NEZÁVAZNĚ vyslechnout více informací? Kontaktujte mě na e-mail

(
[email protected]), kde na sebe
uveďte telefon, či skype a já je předám kolegovi, který se s Vámi spojí, vše vysvětlí a samozřejmě ukáže i tikety s výhrami, aby jste viděli, že to opravdu funguje a nepíšu tu lži.
DOUFÁM,ŽE MI NEBUDETE MÍT ZA ZLÉ, ŽE JSEM HISTORII ZKRÁTILA. Jedná se o ukázku. Zeleně označené rámečky znamenají momentální výhru.Červené číslice-prohra, zelené číslice-čistý zisk (vzhledem k vsazené částce) a poslední sloupek kapitál. Za půl roku od 3 tisíc se dá propracovat k 17 tis.
Ale pozor, zde se pracuje jen stále se stejnými částkami po dobu celého roku. My přesně tuto strategii nehrajeme. Neustále postupně navyšujeme kapitál díky výhrám a samozřejmě další část výher vybíráme.Zde jen pro představu,že to funguje..
Příloha:
historie 1.jpg [ 159.69 KiB | Zobrazeno 25132 krát ]
Příloha:
historie 2.png [ 54.96 KiB | Zobrazeno 25132 krát ]
Příloha:
historie 3.png [ 51.07 KiB | Zobrazeno 25132 krát ]