Dnes jsem narazil na stránku, kde si kdokoliv může vytvořit pasivní příjem.
Vaším úkolem je si každý měsíc nakoupit v jejich e-shopu produkty, které jsou levnější, než v obchodě (žádné předražené produkty) a dále za to, že to doporučíte ostatním, tak si tím tvoříte pasivní příjem. Když si otevřete odkaz, tak na úvodní stránce je video, kde Vám vše do detailů popíší. Je to velice zajímavá možnost výdělku, protože nakupuje určitě každý, navíc tato společnost se v ČR rozjela 29. února. Čili lidí, které můžete registrovat je opravdu spoustu. Doufám, že se Vám web bude líbit. Vydělává se v Kč a navíc je web hezky přehledný. Registrace Vás nic nestojí, ale věřte mi, že pokud se zaregistrujete a mrknete se na ceny v e-shopu a na možnosti výdělku, určitě Vás to vtáhne a budete si tím chtít vydělat též

Pokud Vás mohu poprosit, byl jsem ve spoustě MLM, ale nikdy jsem neměl možnost sehnat lidi pod sebe, teď se naskýtá možnost nějaké mít. Uděláte mi obrovskou radost, když se registrujete pode mě:
http://www.goldenbiz.eu/index.php?ido2=124210Děkuji Vám za Váš čas a snad se Vám to bude líbit