ODMEŇOVACÍ SYSTÉM V SKRATKE.Od uživatelů Lucia Benkova, Miroslav ŤažkáČinka Vrtík a Bystrík Byťo Štefák ve skupině PARADIGM SHIFT - GLOBAL ONE - CZ, SK (Soubory) ·
Chcel by som Vám priblížiť dva odmeňovacie systémy (bude ich viac) v tomto biznise, aby ste mali prehľad, ako to asi bude fungovať. Ako je známe, každý člen bude mať možnosť zarábať:- z vlastnej činnosti, z vlastnej reklamy- zo zárobku spoločnosti, ktorá bude prerozdeľovať 50% zo zisku spoločnosti svojim členom (zisk bude z predaja cez internet v aukciách, z predaja v obchodných reťazcoch ako je napríklad Wallmart a podobne)- zo svojej vlastnej štruktúry- z núteného matrixu (kde budete nútene musieť zarábať) Posledné dve možnosti si predstavíme:
1. odmeňovací systém - zárobok zo štruktúry
Ako je jasne naznačené, každý člen bude v tomto systéme zarábať, niektorý viac, niektorý menej. Tak poďme postupne podľa členstva:
1.
FREE (zadarmo) - zo štruktúry nezarába, zarába iba z vlastnej činnosti
2.
TIN - 10USD/mesiac - má nárok zo zárobku svojej prvej línie
3.
COPPER - 25USD/mesiac - má nárok zo zárobku svojich dvoch línií
4.
SILVER - 50USD/mesiac - má nárok zo zárobku svojich troch línií
5. GOLD - 75USD/mesiac - má nárok zo zárobku svojich štyroch línií
6. PLATINUM - 100USD/mesiac - má nárok zo zárobku svojich piatich línií
Každý člen sa bude v tomto prípade riadiť podľa toho, koľko má v ktorej línií ľudí. Ak by mal napríklad v prvých dvoch líniách dostatok ľudí, tak si vyberie možnosť COPPER, ak by mal dostatok v prvých dvoch líniách a v tretej napríklad jedného človeka, tak kvôli nemu si SILVER nezabezpečí, až neskôr, kým tretia línia bude zaplnená dostatkom ľudí.. Ak chce byť človek sám a zarábať sám, nechce tvoriť sieť, môže byť FREE užívateľ.No a poďme na zárobky:
Predstavme si príklad zárobku za určitý mesiac v jednotlivých líniach:
1. línia - 100 USD
2. línia - 300 USD
3. línia - 600 USD
4. línia - 900 USD
5. línia - 1200 USD
To by vychádzalo asi v takom prípade, ak by ste mali napríklad 100 ľudí v týchto líniach, ktorí by v priemere zarábali okolo 1 USD denne, čo je s veľkou pravdepodobnosťou aj prehnane malý odhad.
A teraz poďme podľa Vášho členstva:
1. FREE - nezarobí zo štruktúry
2. TIN - 20% zo 100 USD = 20 USD zárobok za mesiac
3. COPPER - 20% z 300 USD = 60 USD + 20 USD z prvej línie = 80 USD zárobok za mesiac
4. SILVER - 20% zo 600 USD = 120 USD + 80 USD z 1. a 2. línie = 200 USD zárobok za mesiac
5. GOLD - 20% z 900 USD = 180 USD + 200 USD z predch. línií = 380 USD zárobok za mesiac
6. PLATINUM - 20% z 1200 USD = 240 USD + 380 USD z predch. línií = 620 USD za mesiac
Predstavme si ešte druhý príklad zárobku za určitý mesiac v jednotlivých líniach:
1. línia - 500 USD
2. línia - 1500 USD
3. línia - 3000 USD
4. línia - 4500 USD
5. línia - 6000 USD
To by vychádzalo asi v takom prípade, ak by ste mali napríklad 100 ľudí v týchto líniach, ktorí by v priemere zarábali okolo 5 USD denne, čo nie je nepredstaviteľné. A teraz poďme podľa Vášho členstva:
1. FREE - nezarobí zo štruktúry
2. TIN - 20% z 500 USD = 100 USD zárobok za mesiac
3. COPPER - 20% z 1500 USD = 300 USD + 100 USD z prvej línie = 400 USD zárobok za mesiac
4. SILVER - 20% z 3000 USD = 600 USD + 400 USD z 1. a 2. línie = 1000 USD zárobok za mesiac
5. GOLD - 20% zo 4500 USD = 900 USD + 1000 USD z predch. línií = 1900 USD zárobok za mesiac
6. PLATINUM - 20% zo 6000 USD = 1200 USD + 1900 USD z predch. línií = 3100 USD za mesiac
Je už len na Vašom uvážení, ako sa pre začiatok rozhodnete, ktoré členstvo si vyberiete, je možnosť samozrejme prvých 30 dní neplatiť členstvo vôbec a sledovať si skupinku, pravdepodobne bude možnosť zarobiť si na to prvé členstvo, alebo druhé iba vlastnou činnosťou počas prvých 30 dní.. ALE.. prečítajte si aj informácie o druhom odmeňovacom systéme:
2. odmeňovací systém - zárobok z 3x10 núteného matrixuO firmu je taký enormne veľký záujem, že musela aj napriek tomu, že to nemala v pláne vytvoriť tzv. 3x10 nútený matrix. Je to štruktúra ľudí, ktorí zapadajú za seba nezávisle od toho, či sa poznajú, alebo nie. Do tejto štruktúry bude zapojený každý človek, ktorý bude mať platené členstvo.. a čím skôr sa zapojí, tým lepšie pre neho - bude totiž od toho momentu zaradený do 3x10 núteného matrixu, z ktorého mu plynú tieto výhody. Čaká ho zárobok zo všetkých platených členov, ktorí budú firmou a náhodne pridávaný do jeho štruktúry až do 10 línie!!!
Odmeňovanie vyzerá nasledovne:- za každého človeka na pozícií
TIN dostávate 0,20 USD- za každého človeka na pozícií
COPPER dostávate 0,50 USD- za každého človeka na pozícií
SILVER dostávate 1 USD- za každého človeka na pozícií
GOLD dostávate 1,50 USD- za každého človeka na pozícií
PLATINUM dostávate 2 USD...a to všetko každý mesiac.
Do desiatej línie sa ich tam naozaj veľa nazbiera. Kto sa skôr zaradí do matrixu, tým lepšie pre neho.Nie som si na 100% istý, ale mám pocit, že toto isté odmeňovanie platí aj z vlastnej štruktúry - čiže tieto isté provízie máte nielen z núteného matrixu, ale aj z Vašej štruktúry, čo sú provízie naviac.Zatiaľ toľko konkrétnejšie o dvoch províznych systémoch. Určite sa budem snažiť zisťovať pre Vás viac.Berte tieto informácie zatiaľ ako informačné, nemusia byť na 100% isté, nie som totiž dokonalý v angličtine. Najlepšie sa to uvidí, keď to bude spustené a odskúšané.. ak mám v niečom chybu podľa dokumentov, ktoré som sem nedávno pridával (training.pdf), tak ma prosím ľudia šikovnejší z angličtiny opravte. Vopred Vám ďakujem.. ĽUDIA S POZÍCIOU FOUNDER - aj Vás sa týkajú mesačné poplatky.. ale môžete sa tešíť na rôzne benefity, výhody oproti neskôr pridaným členom.. ubezpečujem Vás, že budete spokojní s tým, že ste sa stali FOUNDERmi. Budem sa pýtať sponzora, ktorý mi možno podá aj k tomuto informácie.. jedno viem iste - odporúčal mi to a určite to bude za tých 23 USD stáť..
TAKŽE NEVÁHEJTE A REGISTRUJTE SE START CELÉHO SYSTÉMU JE NAPLÁNOVÁN NA PŘÍŠTÍ TÝDEN!!!!!Zdarma na:www.ultimatepowerprofits.com/Zdenek1976