Napadla mě docela převratná myšlenka (alespoň na mě to tak zapůsobilo v ty 3 hodiny v noci

) tak by mě zajímalo jaký Vy na to máte názor..
Včera jsem viděl 6. díl 4. řady Hvězdné brány -
Časová smyčka, bylo to o tom, že se lidé dostali do časové smyčky, která se každých X hodin opakovala. Avšak jen dva si toho byli vědomi a rozvíjeli se. Druzí se vždy jen na konci té smyčky resetovali a jeli od znovu, nic si nepamatovali. Tak mě napadlo přirovnání k mému životu.
Ráno vstát a dělat každodenní rutinu, někam se posunout a po noci ráno vše zapomenout a zase od znovu.... Stává se vám že se přes den někam posunete po psychické stránce a ráno už jste opět dole?
Co ale kdybych se ráno okamžitě po probuzení dostal do rozpoložení / stavu před usnutím a dokázal pokračovat z toho včerejšího stavu, znamenalo by to, že bych se docela dramaticky rozvíjel a dosahoval mých cílů....... mluvím o psychickém, vědomostním stavu, nebo jak to nazvat..
Příloha:
osobnost_pokrok.GIF [ 1.93 KiB | Zobrazeno 10848 krát ]
Zaznamenali jste něco podobného u sebe, napadá vás jak dosáhnout toho, abychom ráno nezačínali takřka od nuly, ale abychom pokračovali z toho již dosaženého stavu a dosahovali čím dál vyšší úrovňe? Určitě je zde potřeba mít nějaký cíl..