Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je pon 05. pro 2022 11:42:23

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Jak naladit nové stanice tvheadend


Poradna a diskuze ohledně programů, Windows a Linux. PC Software - programy na počítač diskuze.


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak naladit nové stanice tvheadend
PříspěvekNapsal: stř 01. dub 2020 13:47:49 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2554
Hodnocení: 0 (50%)
Jak dodatečně naladit nové TV stanice v tvheadend serveru?

Já k TVHeadend serveru přistupuji po síti přes webové rozhraní. Nejprve musím znát IP adresu počítače, na kterém TVHeadend server běží.

Třeba v Kodi se zobrazuje v Nastavení / Systémové informace

Z počítače zadám web adresu např.: http://192.168.1.3:9981/extjs.html

Pak jdu do Nastavení/Configuration -> DVB Inputs/DVB vstupy -> Networks/Sítě

zde kliknu na síť, kterou používám a následně zvolím "Force scan"/Vynutit skenování

v kolonce Scan queue/fronta se zobrazuje průběh a během pár minut to dojede.

Následně vidím, že počet služeb(Services) je vyšší než počet namapovaných kanálů, což znamená, že tam jsou TV stanice, které zatím nemám k dispozici (namapované), jdu tedy do: Nastavení/Configuration -> DVB Inputs/DVB vstupy -> Services/Služby
dole zvolím zobrazení všech služeb místo 50 na stránku a kliknu na kolonku řazení podle Data vytvoření/Created. Vidím nově nalezené služby a tak je vyberu klik na první podržet klávesu Shift a klik na poslední, pustit Shift. Následně tlačítko Map selected/Namapovat vybrané. V dalším dialogu zaškrtnu vše a potvrdím.

Pak ještě zapnout (zaškrtnout) nové TV kanály v Nastavení/Configuration -> Channel EPG/Kanály EPG -> Channels/Kanály
a kliknout na tlačítko Save/Uložit.

Na můj vkus tedy docela krkolomné, co myslíte? Znáte lepší způsob?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: e-mail.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, WebDeal.cz, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam