České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb


  
Právě je sob 05. pro 2020 3:50:12

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy. Webya


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Ads.Ranky.cz nedostupné a chyba na web stránce


Diskuze: Tvorba web stránek, Webdesign a Grafika - obecná diskuze


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ads.Ranky.cz nedostupné a chyba na web stránce
PříspěvekNapsal: pon 12. bře 2012 11:32:15 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2491
Hodnocení: 3 (100%)
Na webstránce wordpressu je Widget Ads.Ranky.cz a teď se zobrazuje chyba:

Fatal error: Call to undefined method WP_Error::get_items() in /***/wp-content/plugins/ranky-widget/ranky_widget.php on line 97

Prosím nevíte jak na to?



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ads.Ranky.cz nedostupné a chyba na web stránce
PříspěvekNapsal: pon 12. bře 2012 19:09:05 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2491
Hodnocení: 3 (100%)
Už mi to funguje, pravděpodobně způsobeno buď tím že jsem zakázal nějaké služby v PHP a nebo výpadkem Adsranky (nepravděpodobné)



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ads.Ranky.cz nedostupné a chyba na web stránce
PříspěvekNapsal: ned 18. lis 2012 19:33:57 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. pro 2010 22:00:25
Příspěvky: 11
Hodnocení: 0 (0%)
Myslím, že to byl výpadek u nich, taky jsem něco zaznamenal.


_________________
Snažím se studovat a líbí se mi angličtina online, s výukovým kurzem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Ads.Ranky.cz nedostupné a chyba na web stránce
PříspěvekNapsal: ned 17. úno 2013 17:53:34 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2491
Hodnocení: 3 (100%)
Už po několikáté mi smazali reklamní plochu s odkazy, kvůli jejich špatně naprogramovanému robotu.
Stránka fungovala ale robot to bral ze starých DNS. podpora je neochotná něco opravit a ignoruje některé emaily.



Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: e-mail.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, SEOForum.cz, WebDeal.cz, CZEMoney, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam