České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb


  
Právě je čtv 26. lis 2020 22:59:06

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy. Webya


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


REKLAMA: Zpětný odkaz je možné získat i z článku objednaného na Copywriting.cz.

Analytics - Jak nastavit pro subdomény?


Diskuzní fórum na téma optimalizace stránek SEO a budování zpětných odkazů - Linkbuilding. Reklamní nabídky patří sem.


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Analytics - Jak nastavit pro subdomény?
PříspěvekNapsal: pát 21. říj 2011 10:30:04 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2491
Hodnocení: 3 (100%)
Ahoj,

na doméně mam víc subdomén a rád bych nějak jednoduše měřil návštěvnost na všech subdoménách. Mylsím že přidávat každou jako extra profil není dobré. Někde to mám přidáno jako podprofil domény. Ale napadá mě ještě třetí řešení..


Když si dáte třeba na hlavní doméně vygenerovat měřící Analytics kód, tak je tam volba: "Jedna doména s několika subdoménami".
I když nemám pro subdoménu zvlášť vytvoření podprofil, mohu si takto vygenerovat kód. Níže vidíte proměnnou jako název domény (.hlavnidomena.info)..

Kód:
<script type="text/javascript">

  var _gaq = _gaq || [];
  _gaq.push(['_setAccount', 'UA-XXXXXXX-XX']);
  _gaq.push(['_setDomainName', '.hlavnidomena.info']);
  _gaq.push(['_trackPageview']);

  (function() {
    var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
    ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
  })();

</script>


Chci se zeptat jestli Analytics někdo rozumíte a víte jestli mohu takový kód upravit že dám před tu tečku název subdomény a vložím kód na subdoménu.

Budou se mi pak návštěvy počítat i když vlastně pro subdoménu nemám v Analytics vytvořený profil/podprofil? To bude vidět nějak ve statistikách hlavní domény? Prosím Kde?

Děkuji moc

:S


_________________
- Kontakt: Email, nebo soukromá zpráva po registraci zde na fóru


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Analytics - Jak nastavit pro subdomény?
PříspěvekNapsal: ned 30. říj 2011 23:39:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 30. říj 2011 23:25:43
Příspěvky: 25
Bydliště: Kralupy nad Vltavou
Hodnocení: 0 (0%)
Ahoj,

Jak již v Google analytics píšou, kod vložíš na všechny domény subdomény, které chceš měřít.
Já osobně si vytvářím pro každou subdoménu nový projekt a tím pádem v tom mám větší přehled.

Kod se vkládá jako vždy před uzavíraci tag </head>

Pokud by jsi to chtěl nastavit, napiš mi na ICQ v profilu,
Clou


_________________
Snadné podnikání pomocí ready made společnosti se sídlem v Praze


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: e-mail.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, SEOForum.cz, WebDeal.cz, CZEMoney, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam