České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb


  
Právě je pon 30. lis 2020 6:34:42

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy. Webya


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


REKLAMA: Zpětný odkaz je možné získat i z článku objednaného na Copywriting.cz.

Seznam.cz špatný Screen


Diskuzní fórum na téma optimalizace stránek SEO a budování zpětných odkazů - Linkbuilding. Reklamní nabídky patří sem.


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Seznam.cz špatný Screen
PříspěvekNapsal: ned 23. pro 2012 20:02:27 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. pro 2012 14:36:58
Příspěvky: 129
Hodnocení: 0 (0%)
Ahoj, mám problém se seznam.cz, protože mi špatně screenuje náhled na stránky. Už mi je jednou i vyhodil z indexu, řešila jsem to s podporou a nechali je znovu zaindexovat, ale screen je zase špatný vis. obrázek. Napadlo mě, jestli to nemůže být šablonou. Když jsem ale stránky registrovala, tak mi jiné weby udělaly náhled normální.

Nevíte někdo v čem může být problém?

Obrázek


_________________
Věštba ano ne, Těhotenská kalkulačka, Angličtina online


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Seznam.cz špatný Screen
PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2012 14:56:28 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2491
Hodnocení: 3 (100%)
Je to evidentně starý náhled, teď už máš hlavičku webu jinou. Možná by pomohlo jen kdyby to aktualizovali, zkusit jim napsat.



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Seznam.cz špatný Screen
PříspěvekNapsal: sob 05. říj 2013 23:01:34 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 05. říj 2013 22:14:03
Příspěvky: 9
Bydliště: Brno
Hodnocení: 0 (0%)
Kdepak, tady přesně vím, kde je problém, Oni - Seznam - používají pro náhledy a snímání obrazovek Firefox Mozillu ve verzi 3.5, což už je pár let zpět. Běžný uživatel má verzi minimálně 20 a výše. Mám také problém s obrázkem webu v náhledu a když jsem tam volal, potvrdili mi jejich verzi. Když jsem říkal, že ta stará už neumí CSS styly a další "drobnosti", tak mě "poučili" že oni jsou Seznam a já nemám poučovat je, co mají opravit nebo vylepšit. Pcháá.. A furt jedou na verzi 3.5

A nebo je to starý náhled a je třeba to ručně přidat do vyhledání a on se obnoví během pár dní - náhled


_________________
Ilja Hynek
Jsem SEO poradce, který používá jen legální metody zviditelnění a netradiční postupy při získávání pozic ve vyhledávačích. Tvořím weby, miniweby, provádím rekonstrukce webů, dělám placenou on-line reklamu na internetu. Jsem První internetový reklamní @gent - [email protected]. Propagace firem profesionálně s trvalým výsledkem. Žádné autosurfy a podobné "nesmysly". Chcete být vidět? Napište mi!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: e-mail.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, SEOForum.cz, WebDeal.cz, CZEMoney, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam