Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je pát 29. bře 2024 7:41:48

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Národní zdravotnický informační portál - Databáze potravin a jejich složení česky / Anglicky (Vitaminy,Minerály,Kalorie..) - Vědecké informace o nutrientech, potravinách: examine.com - Vědecké studie/zdraví hledání: Google Scholar, ncbi.nlm.nih.gov
Kalkulačka příjmu kalorií - Která zelenina/ovoce jsou dobré pro které části těla (prezentace ppt) - Cibule (prezentace ppt)


Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny


Zdraví, návody a dotazy - Diskuze


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: ned 24. úno 2013 15:12:56 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2522
Hodnocení: 0 (50%)
Zde jsou uvedené citace z různých internetových stránek na téma léčení rakoviny a jak se rakoviny zbavit. Na této stránce uvedené informace nejsou doporučením. Slouží zde pouze pro studijní účely. Nejsou návodem k léčbě.
Většina zde uvedených "způsobů léčení rakoviny" nejsou vědecky ověřené a nemusí být funkční, proto by nikdy neměly nahrazovat konvenční léčbu. Před aplikováním nějakého postupu byste se měli poradit s lékařem. Některé návody ve vás mohou vzbudit dojem, že se tím určitě vyléčíte, ale nemusí to tak být, rakovina je různá a každý jsme jiný.
Moje příbuzná zkoušela ledacos a nejvíc si chválila MMS (asi nebude proti rakovině, nevím) a vitamin C (liposomální) - asi kvůli zmírnění bolestí při konvenční léčbě. Lékaři říkají, že čím dříve se začne s konvenční léčbou, tím větší šance, že to člověk přežije.

1.
Citace:
"Simoncini uvádí, že metastázy jsou způsobeny houbou Candida. Houba může zničit buňky normálně fungujícího imunitního systému. Imunitní systém je klíčem buněčné regenerace. ... Imunitní systém se oslabuje nevhodným stravováním, různorodými přidanými potravinářskými látkami, pesticidy a herbicidy, očkováním,elektromagnetickou a mikrovlnou technologií, léky nebo stresem moderního života. ... Lékař nakonec zjistil, že se plíseň nedokáže adaptovat na přítomnost hydrogenuhličitanu sodného." (jedlá soda) " ... “CYP1B1″ je tedy enzym, který je produkován pouze v rakovinových buňkách a reaguje se “salvestrolem”, který je přítomen v ovoci a zelenině, a tvoří tak látku, která působí pouze na rakovinové buňky” ... Salvestrol obsahují pouze plody, které nebyly ošetřeny chemickými fungicidy!"

Zdroj: Sokujici pravda o rakovine
Poznámka: zde informace jak se zbavit candidy
Zde video o léčbě rakoviny jedlou sodou (Simoncini): https://www.youtube.com/watch?v=pxV275vm4NM

Ovoce jíst samotné, ne zároveň se svačinou jako chleba. Ovoce se škroby kvasí a to nechceme. Kandida má ráda běžný rafinovaný cukr, sladidla, slazené džusy. Zde potraviny údajně vhodné na protirakovinnou dietu podle knihy Johanesse Coye - Výživou proti rakovině.

2.
Citace:
Existuje vědecká studie, která výslovně spojuje nedostatek vitamínu D s rakovinou prsu. Vyšší dávky vit. D ze slunečního svitu snižují o 75% rakovinný růst a o 50% zmenší nádory

zdroj
Poznámka: tedy zvýšit přísun vitaminu D?
D - http://vitaminy-a-mineraly.heureka.cz/marnys-tekuty-vitamin-d-30-ml/porovnat-ceny/
D - http://kosti.heureka.cz/pharma-nord-bioaktivni-vitamin-d3-d-pearls-40-kapsli/
A+D - http://vitaminy-a-mineraly.heureka.cz/nature-s-bounty-vitamin-a-plus-d-5000-400-iu-tob-100/
http://kosti.heureka.cz/gs-vapnik-horcik-zinek-forte-plus-100-tablet/

3.
Citace:
zásadní prevence rakoviny ... a zřejmě i základ léčby ... = více spát v noci, tj. v absolutní tmě, jelikož i sebemenší nepatrné světlo blokuje tvorbu melatoninu (např. světlo hodin, LED indikátory různých zařízení, např. u televize, počítače, atd.) ...

citace: ... "Mnoho odborných studií už označilo melatonin za jeden z nejúčinnějších prostředků proti rakovině. Tato látka totiž zastavuje růst rakovinných buněk a jejich šíření, ničí rakovinné buňky, zastavuje tvorbu krevních vlásečnic v novém nádoru a brání působení škodlivých forem estrogenu, aby nestimulovaly další zhoubné bujení. Přestože se během klinických pokusů potvrdila účinnost melatoninu, dosud není nijak často předepisován v rámci konvenční medicíny. A to i přesto, že jeho účinky se ukazují být mnohem lepší, než u mnoha jiných léků pro chemoterapii. ... potřebných 20 mg melatoninu stojí měsíčně jen kolem 11 dolarů.

Melatonin působí proti rakovině několika způsoby současně. V prvé řadě, protože je pro rakovinné buňky toxický, vyvolává tzv. apoptózu, neboli jejich sebedestrukci a současně je i přímo zabíjí. Rovněž ale zpomaluje růst nádorů prostřednictvím několika mechanismů (např. brzděním růstových receptorů v rakovinných buňkách.

Zdroj: http://www.uspesna-lecba.cz/co-se-vas-tyka/proc-je-melatonin-ucinnym-lekem-proti-rakovine/
Citace:
Melatonin je také silný antioxidant, likviduje tzv. volné radikály spoluzodpovědné za rozvoj rakoviny. Působí jak preventivně, tak také zpomaluje růst nádorů.

Zdroj: http://clovekonline.cz/melatonin-ma-silny-ucinek-ale-jaky/

4.
Moje poznámky:
Citace:
"Léčba rakoviny a leukemie která je uváděna je založena na 5 krocích:

- odstranění hnisavých ložisek a hlenů pomocí GLAUBEROVY SOLI
- vyhubení bakterií, virů, parazitů a patologických organismů CHLORDIOXIDEM
- navození zásaditého prostředí v těle změnou stravovacích návyků (viry, bakterie, paraziti = kyselé prostředí). Léčba rakoviny javorovým sirupem a zažívací sodou"

Poznámka: ta jedlá soda je společná i s prvním bodem
Info: http://www.regenera.cz
pak daší dva amatéři vyvozují vztah rakoviny s kyselým prostředím v těle.

Citace:
Jedlá soda smíchaná s medem, cukrovou vodou, nebo javorovým sirupem funguje jako lék proti rakovině. Užívá se po malých lžičkách.

Zdroj: http://www.darprirody.byl.cz/soda.html
Moje poznámka: tedy již ze dvou zdrojů jedlá soda. Chlordioxid=MMS

Citace:
Použití DMSO při léčbě rakoviny pomocí MMS je velmi důležité. MMS totiž samostatně těžko dokáže proniknout do vnitřku rakovinné buňky. Hlavním důvodem použití DMSO je, že DMSO „otevře“ rakovinovou buňku a MMS do této buňky lehko pronikne. Jen uvnitř rakovinové buňky dokáže MMS zničit mikroorganismy a tak nastartovat proces uzdravení.

Zdroj: https://web.archive.org/web/*/http://www.emms.cz/dmso

5.
Citace:
Při chronických onemocněních a rakovině se česneková vodka připraví stejným způsobem, ale musí se nechat vyluhovat ne méně a ne déle než plných 21 dnů. Tento koncentrovaný extrakt zastaví a rozpustí všechny formy rakovinových nádorů.

Zdroj: http://www.regresni-terapie.com/aktuality/cesnekova-vodka---kladivo-na-nemoce-z-vychodu-26-5-2012-1
Stažení 2 receptů:
Příloha:
cesnekova-vodka-recept.doc [27 KiB]
3112 krát

Citace:
ČESNEK ... Velmi dobře ničí rakovinné buňky hlavně v žaludku, tlustém střevě, prostatě a prsou.


6.
Citace:
"Předběžné výzkumy ricinových obkladů, prováděné na George Washington School of Medicine, ukazují, že tyto obklady zlepšují fungování imunitního systému, podporují dilataci a změkčují tkáně a svaly ... Mohou také pomoci uvolnit nebo rozpustit rakovinné nádory"

Poznámka: Jde o obklady z tzv. ricinového oleje.
Zdroj: http://zdravi.doktorka.cz/ricinovy-obklad-pomocnik-pri-detoxikaci/

7.
Citace:
LNĚNÝ OLEJ a TVAROH - Směs předepisovaná Dr. J. Budwig jako dieta při rakovině, artritidě, roztroušené skleróze, lupence, ekzémech, trudovitosti, ... lékařka říká, že tato základní výživná kombinace skutečně zajistí prevenci a pomáhá tělu vyléčit rakovinu!

https://zforum.cz/f2/ln-ny-olej-tvarohem-prevence-le-ba-rakoviny-651/

Citace:
len ... příznivý efekt při rakovinách. A to zvláště střev, trávicích orgánů, jater a výrazně méně i u ostatních typů rakovin. Zdá se, že jedovatý kyanovodík pravidelně postupně uvolňovaný v pro organismus neškodné dávce z kyanoglykosidu amygdalinu hydrolýzou, zasahuje nádorové buňky v důsledku jejich zvýšené látkové výměny razantněji než v ostatních tkáních a pro rakovinovou tkáň je tak toxický mnohem více než pro zdravou. ... věčně hladová rakovinová buňka slupne kyanoglykosid, sežere z něj cukr a zbyde v ní jedovatá kyanoskupina, která ji zničí. A to zrovna chceme.


Zdroje:
http://tvoje-zdravi.webnode.cz/zajimave-informace/lneny-olej-a-budwig-/
http://zivavoda-lena.blog.cz/1303/samolecba-rakoviny-a-zlepseni-zdravi-pomoci-dietniho-programu-nemecke-lekarky-j-budwig
http://knihy.abz.cz/prodej/lneny-olej - kniha Dr. Budwigové
http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=18&t=415&hilit=budwig%2A - diskuze na téma
Poznámka: tvaroh ideálně plnotučný, i 40%

8.
Moje poznámky:
Citace:
Protirakovinná dieta Dr. Breusse (Breuss, čti Brois) - zeleninové šťávy, čaje
300 g červené řepy
100 g karotky mrkve
100 g celerové hlízy
30 g černé ředkve
1 brambora (velikosti slepičího vejce)
Vylisované/odšťavněné -> pouze šťáva, ne pevné části
42 dnů pít jen tak, aby neměl člověk hlad.
PS: Součástí Breussovy diety jsou i ledvinové a šalvějové čaje, více info, odkaz níže a nebo internet.

Zdroj: http://breussova-dieta.webnode.cz/
Najdete i jinde na internetu

Citace:
Léči­vou kůrou a zele­nino­vými šťá­vami se pří­sun bíl­kovin dras­ticky sníží až úpl­ně za­staví. Nádor je osla­ben, a pro­tože si neumí opat­řit bílko­vinu ji­nak, začí­ná odu­mírat. Zdra­vý zby­tek orga­nismu však také bez této lát­ky nemů­že žít. Pro­to po bílkovi­nách hla­dová krev sžírá v tě­le na všech mís­tech přeby­tečné bu­jení, strus­kovi­tost a ná­dory, vše co není nezbyt­ně nut­né a při­tom obsa­huje bíl­kovinu. Toto je tedy ta práce, pra­vá ope­race bez nože, kte­rou sama krev v těle pro­vádí, jem­ně dáv­kuje a řídí.
zdroj, František Ferda

9.
Citace:
"Říkal, že se zjistilo, že THC (aktivní látka obsažená v marihuaně) zabíjí rakovinné buňky" ... "rozhovor s Rickem Simpsonem, který v USA úspěšně léčí rakovinu konopným výtažkem. Půjde-li vše dobře, možná Rick navštíví ČR a bude přednášet o svých zkušenostech s léčbou pacientů ve finální fázi rakoviny a dalších chorob." ... ""

Poznámka: konopnému výtažku se říká také "Fénixovy slzy". Návod na přípravu? Hledejte na internetu "fénixovy slzy" a nebo "fénixovy slzy jsou extraktem z konopného květu".
Zdroj: http://konoptikum.eu/pdf/K7_0409_web.pdf

10.
Citace:
"Chilli vs. rakovina
Podle závěrů nejnovějšího výzkumu university v anglickém Nottinghamu, dokáže kapsaicin účinně ničit nádory některých druhů rakoviny, a to bez škodlivých vedlejších účinků.
Výzkumný tým pod vedením MUDr. Timothy Batese věří, že kapsaicin a některé příbuzné látky hojně obsažené v chilli napadají mitochondrie rakovinných buněk a tím odstartují sebezničující proces (apoptózu) čímž výrazně zmenší nebo zcela zničí celý nádor bez toho, aby poškodil okolní tkáň. Doktor Bates, který je světově uznávaným odborníkem na vývoj léků proti rakovině, tvrdí, že objev může vysvětlovat nízký výskyt rakoviny v zemích, jako je Indie nebo Mexiko. Jídla s vysokým obsahem chilli jsou právě zde součástí každodenní stravy místních obyvatel. I díky poznatkům o běžné stravě Indů nebo Mexičanů mohou výzkumníci hovořit o bezpečnosti nově objeveného preparátu. A s tím i úzce souvisí jeho potenciální velmi nízká cena - ve srovnání s jinými léky proti rakovině.
Výzkumníci testovali kapsaicin na rakovině plic, která se považuje za standard při vývoji nových léků. Srovnávací výzkum byl proveden i s buňkami rakoviny slinivky břišní a výsledky byly stejné - rakovinné buňky zahynuly a okolní tkáň zůstala neporušená."

Poznámka: chilli paprička Habanero je součástí česnekové vodky (bod 4 výše)

11.
Citace:
Zázvor ničí 5-LO enzymy bez kterých "rakovinné buňky prostaty zemřou". Dokonce má schopnost zastavit několik druhů rakovinných metastáz. Někteří onkologové využívají extrakty ze zázvoru k toxickým terapiím a tím umožňují zkrácení délky utrpení pacienta při chemoterapii a ozařování.
Zdroj

Citace:
Dále se zázvor může pochlubit ještě mnoha dalšími účinky, jako je prevence rakoviny, snižuje vývoj některých typů rakoviny

Zdroj

12.
Citace:
Amygdalin (vitamín B17) ... napadá rakovinové buňky, zastavuje jejich šíření a pomalu je ničí. ... především však v jádrech meruněk a hořkých mandlí. Dalším zdrojem této látky jsou i jádra z různých druhů ovoce, jako jsou třeba jablka, hrušky, třešně či švestky, ale najdeme ji i v ostružinách, malinách nebo také v luštěninách. ... "vitamín" B17 není žádný vitamín. Tento název ale zní lépe než kyanid ... existují studie, kdy po ukončení kúry rakovina dál rostla ... Bylo již mnohokrát vědecky dokázáno, že Amygdalin napadá rakovinové buňky, zastavuje jejich šíření a pomalu je ničí.

Zdroj a další
Článek o B17 je také na https://zforum.cz/f2/p-irozena-prevence-proti-rakovin-vitamin-b17-652/

Citace:
Kurungovity Kutušova obsahují potřebné množství vitamínu B17, což je hlavní protirakovinný vitamín rostlinného původu.

Zdroj

Homocystein (Hcy) http://www.karelerben.cz/homocystein-a-nadory
Citace:
Homocystein ... je aminokyselina ... Odbourává se na aminokyselinu cystein za pomoci vitamínů B (zvláště B6, B12, kyseliny listové). ... Nedostatek těchto vitamínů, například ve stravě vegetariánů ... mohou vést ke zvýšené hladině homocysteinu v krvi. ... Framinghamská studie v USA ukázala, že vyloučením Hcy ze hry se sníží výskyt nových onkologických omemocnění o 2/3. ... Případy pacientů s nádory z posledních měsíců, kteří přijali doporučení podpořit imunitu, snížit Hcy a obstarali si léčení injekčním Amygdalinem a začali s léčením včas, jsou neuvěřitelné: vymizení metastáz ... aplikace Amygdalinu v kombinaci se snížením Hcy a důslednou podporou imunity, jsou pokrokem v léčení rakoviny


13.
Citace:
β-glukany pomáhají makrofágům a NK buňkám rozpoznat a likvidovat maligně transformované buňky. ... Velmi dobře působí spojení glukanu a klasických metod chemoterapie a ozařování. Tato kombinovaná léčba může mít významný synergický účinek přímo při likvidaci nádorových buněk a v neposlední řadě je v těchto případech velmi důležitá schopnost glukanů působit proti účinku snížené imunity, kterou vyvolává klasická protinádorová terapie (6).

beta glukany Zdroj: http://ceskeforum.com/viewtopic.php?f=100&t=5917
Citace:
Doporučené dávky v prevenci se pohybují kolem 100–300 mg čistých glukanů na průměrného 70–75 kg člověka. Při podpůrné onkologické léčbě lékaři z USA a Japonska používají denní dávky čistých glukanů 1.000 až 3.000 mg.

Poznámka: zde možnosti nákupu beta glukanů: http://ceskeforum.com/viewtopic.php?f=100&t=6026

14.
IOICP na této stránce uvádí (volně přeloženo), že cílem jejich terapií je mimo jiné:
Citace:
- Zajistit efektivnější a více cílená léčiva, která nepoškozují zdravou tkáň.
- Pomoci tělu detoxikovat se
- Zajistit vyčerpanému tělu nutrienty
- Pečovat/živit a posilovat imunitní systém

to mohou být tedy důležité podněty při rozhodování jak změnit životasprávu
Ohledně důležitosti imunitního systému při rakovině:
Citace:
"Důsledky porušeného biochemického zdraví jsou úmrtí na rakovinu, která jsou na druhém místě žebříčku příčin smrti. Svůj podíl na tom má i okyselování organismu navozené poruchou biochemického zdraví: nádorové buňky totiž potřebují kyselé prostředí, aby dobře prosperovaly. ... imunitní systém je jedinou vlastní obranou, kterou tělo proti rakovinným buňkám má. Tuto obranu je třeba ve všech fázích léčení alespoň chránit a raději přímo posilovat k vyššímu výkonu."


15.
kyslík
Citace:
Otto Warburg doslova uvedl: "shrnuto do několika slov, hlavní příčinou rakoviny je nahrazení dýchání kyslíku v normálních buňkách těla kvašením cukru." Co to znamená? Zjednodušeně řečeno, každá zdravá buňka používá kyslík k výrobě energie. Rakovinné buňky ne. Používají cukr a jejich odpadním produktem tak není CO2, ale kyselina mléčná. A fungují tak dokonce i za přítomnosti kyslíku

poznámka: omezení/vyloučení cukru? a co zajistit také lepší okysličení krve/těla/buněk?
Citace:
Frolov ... ve dvaapadesáti mu byla diagnostikována rakovina slepého střeva třetího až čtvrtého stupně. Byl léčen cytostatiky a velmi trpěl, operaci však odmítl. Ve svých úvahách vyšel z hypotézy buněčného dýchání lékaře Genadije Petrakoviče a pozorování způsobu dýchání lidí v oblastech, kde se dožívají vysokého věku, jogínů a také různých živočichů.
Podařilo se mu sestrojit dýchací trenažer, s jehož pomocí může člověk dýchat tzv. endogenním (vnitřním) způsobem a přímo zázračně regenerovat svůj organismus. Pan Frolov je dnes živ a zdráv.

Citace:
Tento proces dodá bunkám toľko energie, že získajú prevahu aj nad rakovinovými bunkami. Dôležitá je však nielen prevaha energie, ale aj to, v akých štruktúrach bunky sa výroba energie uskutočňuje. Nediferencované bunky (rakovinové) nie sú geneticky prispôsobené systematickému a trvalému okysličovaniu voľnými radikálmi vo svojich membránach. Je to spôsobené nedokončením a v určitom zmysle neplnohodnotou ich bunkových membrán. Vďaka červeným krvinkám, ktoré ich k práci v režime okysličenia volnými radikálmi doslova nútia, membrány rakovinových buniek zanikajú. Svoju úlohy potom zohráva imunitný systém, ktorý je endogénnym dýchaním výrazne posilnený a ktorý dokáže rakovinovému nádoru efektívne vzdorovať.

Zdroj: zde
poznámka: tedy naučit se správně (endogenně) dýchat? Frolův trenažer zde <-, Endogenní dýchání informace lze najít na google.cz
Citace:
Zvláštní účinnost perorální kyslíkové terapie je dokázaná i u ošetření nemocných pacientů rakovinou. V jedné klinické studii byla její účinnost zkoumaná na 32 pacientech, trpící rakovinou. Pacientům bylo podáváno třikrát denně 150 ml okysličené vody vždy hodinu před jídlem - částečně v kombinaci s dalšími terapiemi. Všichni pacienti ve věku mezi 34 a 78 let s různými formy rakoviny byli ve velmi špatném celkovém zdravotním stavu. Po použití kyslíkové terapie se jejich krevní obraz výrazně zlepšil a imunitní systém se stabilizoval. Počet leukocytů, monocytů, granulocytů, erythrocytů a trombocytů se zvýšil. „Kvasící" látková výměna rakovinných buněk se změnila na aerobní, tedy na látkovou výměnu spojenu s kyslíkem. Nárůstu rakovinných buněk bylo zabráněno zvýšením intenzity dýchání buněk.
Tato nově vyvinutá kyslíková terapie prof. Pakdamana, jejíž cílem je poškozený nebo narušený řetězec dýchání v organismu opravit a regenerovat, je dána k dispozici i pro soukromé použití.


16.
Citace:
Infuzní terapie vitaminem C ... Infuzní terapie přispívá k cílené likvidaci rakovinných buněk a působí proti metastázování, což je dáváno do souvislosti se schopností vitaminu C blokovat nádorovou angiogenezi (nádor si nemůže nově vytvářet své cévy a šířit se).

Zdroj: http://www.vitamin-c-infuze.cz/verejnost/infuzni-terapie-vitaminem-c
Poznámka: Jak zajistit infuzi Vitaminem C: http://www.vitamin-c-infuze.cz/verejnost/dostupnost a nebo zde odkaz (úplně dole, poslední stránka) a nebo zde také v Praze infuze
Vitamin C lze dostat do těla i pomocí liposomů, hledej na google.cz "liposomy vitamin c", nebo zde video (avšak tímto způsobem (perorálně) se nedostane do těla vyšší množství Cčka)
Více info o infuzním Cčku při rakovině: http://www.edukafarm.cz/r155-infuzni-vitamin-c
A zde obecně o Cčku při rakovině: http://alternativnicesta.cz/?page_id=24
Kde koupit vitamin C (kyselina askorbová)? např. Zde a zde

17.
Byl zjištěn pozitivní vliv Kurkuminu při rakovině, viz zde: http://alternativnicesta.cz/kurkumin/
zde info. kde koupit a jak užívat: http://zforum.cz/f8/kurkumin-uzivani-404/#post529
"působí protinádorově a protizánětlivě ... u pacientů s kolorektálním karcinomem podávali 360mg 3x denně po dobu 10 až 30 dní a zjistili vyšší aktivitu p53 proteinu v nádorových buňkách (protein je produkován přirozeně lidským tělem a přezdívá se mu “zabiják rakoviny”) a rychlejší apoptózu (smrt) u nádorových buněk."
Další studie anglicky: http://scholar.google.cz/ a dotaz např. “curcumin cancer”"

18.
Citace:
"V případě všech nemocí metabolického typu a rakoviny, je kombucha vhodným lékem pro detoxikaci těla." A. J. Lodewijkx, kniha. "Život bez rakoviny"
"Kombucha odstraňuje z těla škodlivé látky a zlepšuje metabolizmus; zvyšuje obranyschopnost těla." Veronika Carstens, série článků o rakovině
[/quote]
osobní poznámka: pro přípravu kombuchy je použit cukr, kterým se živí kandida, k jejímž přemnožení má asi více lidí blízko
co použití tibetské houby (kefírová houba) místo kombuchy? zde diskuze na to téma


--SHRNUTÍ VÝŠE UVEDENÝCH METOD--
kandida = ne sladké
vitamin D
melatonin
chlordioxid / oxid chloričitý / MMS
jedlá soda
česneková vodka
ricinové obklady, potírání
lněný olej s tvarohem
zelenina
konopí
kapsaicin - chilli
zázvor
Amygdalin (vitamín B17) + další B vitaminy
β-glukany (beta glukany)
detox, nutrienty, posilování imunity
kyslík - "Perorální kyslíková terapie", endogenní dýchání
vitamin C - infuze
kurkumin
kombucha/tibetská houba?

Podstoupili jste Vy nebo vaši známí/blízcí dlouhodoběji "léčbu" uvedenou výše? Podělte se prosím o zkušenosti.

Daší zajímavé čtení:
http://alternativnicesta.cz/ - mnoho metod jak odstranit rakovinu
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svoboda/zdravi/alternativy/551-co-je-rakovina-jak-ji-predchazet-a-jak-ji-lecit-bill-henderson-a-novy-format-zdravi-jehoz-cas-prijde-jiz-brzy.htm
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svoboda/zdravi/alternativy/539-bill-henderson-ktery-zachranuje-tisice-zivotu-pred-prumyslem-smrti-rika-nebudte-obeti-systemu-druhy-dil-serialu-o-setrne-a-efektivni-lecbe-a-prevenci-rakoviny.htm
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svoboda/zdravi/alternativy/519-lecivo-za-ktere-se-neporadaji-obludne-ruzove-pochody-nemecka-vedkyne-vynalezla-jiz-pred-lety-uspesny-a-jednoduchy-lek-na-rakovinu-lze-ho-pripravit-v-kuchyni-protiproud-prinasi-recept.htm

PS: zdroje odkud byly citace převzaty zjistíte tak, že citace nebo jejich části skopírujete do vyhledávače jako je google.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: pát 03. kvě 2013 21:15:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27. led 2013 22:39:20
Příspěvky: 5
Hodnocení: 0 (0%)
Na dotaz, jak dlouho trvá léčba zhoubného nádoru, mne lékařka z onkologie řekla, že není přesný harmonogram, každý jsme jiný. To chápu, ale přibližná doba snad se dá určit.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: ned 05. kvě 2013 23:30:50 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. úno 2013 19:36:50
Příspěvky: 190
Hodnocení: 0 (0%)
ještě se celkem hojně používají alternativy jako MMS kapky, nebo fénixovy slzy (konopný výtažek) a v neposlední řadě je dost úspěné léčení vyživnou stravou s omezením, nebo úplným vysazením živočisných bílkovin.

o tý stravě doporučuju skouknout tenhle dokument http://www.csfd.cz/film/302405-forks-over-knives/

z toho dokumetu jsem pochopil, že rakoviny jsou důsledkem přehnaně velkýho množství bílkovin co do sebe lidi cpou.

_________________
Soukromý blog HYIP investora
Moje investiční portfolio a spousta rad a postřehů ze světa HYIPů


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: sob 11. kvě 2013 9:00:29 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. kvě 2013 8:25:55
Příspěvky: 35
Hodnocení: 0 (0%)
Dost ožehavé téma, v tomhle každá rada drahá... ale pokud už člověk kouká po alternativě, kterou Vám každý druhý doktor zakáže, protože je to riziko (nebo neuvědomělé lobby) pak se dá vyhledat dost "praktit"- MMS, pulsní magnetoterapie (za určitých okolností), tenkrát byl i jeden český lékař, který pokud šlo o nádory je podvazoval a taky měl úspěchy..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: pon 13. kvě 2013 14:41:16 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. úno 2013 19:36:50
Příspěvky: 190
Hodnocení: 0 (0%)
Právě, jenže dnešní lékaři maj vymytý mozky a když slyšej o alternativě, tak se hned hrozej, jako by jim šlo o život.. vůbec je nezajímá že třeba ona alternativa vyléčila už spoustu lidí, prostě rakovinu podle nich lze léčit jen drahym ozařovánim, nebo chemoterapií.
Důkaz toho že doktoři jdou na ruku dražším úkonům je i ten doktor co nádory podvazoval. byl s tim enormě úspěšnej, jenže se tehle metoda zakázala !!?? proč to je jasný.. podvázání nic nestojí, tak si na tom farmaceutický firmy nemůžou nic vydělat.. a to stejný platí o alternativách.. sou buď moc levný, než aby se na nich dalo dobře vydělat a nebo třeba v případě fénixovejch kapek jsou nepatentovatelný, tudíž by si je mohl vyrobit každej doma bez postihu.

_________________
Soukromý blog HYIP investora
Moje investiční portfolio a spousta rad a postřehů ze světa HYIPů


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: pon 13. kvě 2013 21:05:27 
Offline
500 příspěvků
500 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: stř 31. srp 2011 12:39:42
Příspěvky: 543
Hodnocení: 0 (0%)
Lenže nie u každého nádoru je možné odstaviť zásobovanie krvou podviazaním. A alternatívne metody sa zvyčajne preto odmietajú, že nie sú klinickými štúdiami dostatočne podložené a ak aj účinkujú u niektorých typov rakoviny, nemusia zabrať na iný typ a zvyčajne je alternatívna liečba zdlhavá a ak nezaberie, môže byť na konzervatívnu liečbu už príliš neskoro, rakovina môže byť už v terminálnom štádiu a vtedy sa zvyčajne nedá robiť už vôbec nič, pretože nádory sú v tej dobe inoperabilné alebo je v tele už príliš veľké množstvo metastáz...

_________________
FABERLIC - výhodný MLM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: úte 14. kvě 2013 6:52:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. dub 2012 10:56:36
Příspěvky: 37
Hodnocení: 0 (0%)
Věřte, že kdyby existovaly "lepší metody", medicína by po nich okamžitě skočila. To si vážně myslíte, že statisíce lékařů onkologů po celém světě jsou zlí a ekonomickým zájmem zdegenerovaní lidé? Vážně si myslíte, že si denně nekladou otázku, jestli nemohou pro svoje pacienty udělat víc?

_________________
Babo raď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: úte 14. kvě 2013 7:40:56 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. kvě 2013 8:25:55
Příspěvky: 35
Hodnocení: 0 (0%)
klas_ik píše:
Věřte, že kdyby existovaly "lepší metody", medicína by po nich okamžitě skočila. To si vážně myslíte, že statisíce lékařů onkologů po celém světě jsou zlí a ekonomickým zájmem zdegenerovaní lidé? Vážně si myslíte, že si denně nekladou otázku, jestli nemohou pro svoje pacienty udělat víc?


Spíš si myslím, že je naivní si myslet, že každý lékař takto přemýšlí... i lékaři jsou jen lidé, ale není to problém který pramení z jejich smýšlení, ale z politiky farmaceutického průmyslu. Je hodně lékařů co by rádo pomohlo, ale mají svázané ruce psanými i nepsanými pravidly. Jde o jeden z největších bussinesů vůbec. K čemu by byli zdraví lidé, kteří se dožívají vysokého věku v tomto finančně zuboženém systému. Například u většiny metabolických onemocnění lékaři "léčí" (spíš odstraňují) pouze jejich následky a nikoliv příčinu a to vím z vlastní zkušenosti.

Nesmíte to hnedka házet do pytle s konspiračními teoriemi, které jsou oblíbené pro míchání pravdy se lží. Jak je uvedeno v příspěvků výše. Ano každý nádor nelze podvázat a nelze tento postup aplikovat vždy, stejně tak ale nelze aplikovat stejný proces léčby ani běžně používanými prostředky. Tak proč, když se dosahovalo určitých úspěchů se tomu dala stopka? Proč se někdo nezabýval tímto způsobem, byť by pomohl jedinému (dle zásady a přísahy), aby se mohli udělat řádné studie a klinické testy. Proč dalších několik desítek podobných léčeb je zašlapáváno a nazýváno podvodem, když (i přesto, že je to mizivé procento) byly účinné? Sami lékaři přiznávají, že jednotný lék na rakovinu neexistuje... stejně jako se tvrdí, že počty lidí s onkologickým onemocněním jsou totožné s těmi co byli v historii... Tomu já nevěřím, tělo je přirozeně vybavené proti vzniku rakoviny pomocí vlastních prostředků, které také nejsou stopro, ale moderní doba (od stresu, nadváhy, špatný stravy, plasty, znečištění atd.) se na našich organismech jistě podepisuje. Tak se hledá všelék a pacienti se léčí a léčí a lečí


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: úte 14. kvě 2013 15:24:49 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. úno 2013 19:36:50
Příspěvky: 190
Hodnocení: 0 (0%)
klas_ik píše:
Věřte, že kdyby existovaly "lepší metody", medicína by po nich okamžitě skočila. To si vážně myslíte, že statisíce lékařů onkologů po celém světě jsou zlí a ekonomickým zájmem zdegenerovaní lidé? Vážně si myslíte, že si denně nekladou otázku, jestli nemohou pro svoje pacienty udělat víc?


já se zeptám jinak, myslíte si že lékař bude riskovat svůj diplom, tím že vám doporučí alternativní ale neuznanou léčbu?? i když by věděl že vám tím pomůže?? I kdyby ten lékař byl sebevětší lidumil, tak nepřijde o práci kvůli jednomu pacientovi.. proto lěkaři většinou alternativní léčby přehlížejí s posměchem..

klinické testy a studie se dělají za velké peníze, protože jsou vždy časově dost náročné.. a pokud to nezaplatí farmaceutický průmysl.. tak zbývá jen sehnat nějakého mecenáše. a pokud není dopředu vydina výdělku z onoho léku, tak to nikdo dotovat nebude i kdyby šlo o všelék..

_________________
Soukromý blog HYIP investora
Moje investiční portfolio a spousta rad a postřehů ze světa HYIPů


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: úte 14. kvě 2013 18:47:35 
Offline
500 příspěvků
500 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: stř 31. srp 2011 12:39:42
Příspěvky: 543
Hodnocení: 0 (0%)
Majky píše:
stejně jako se tvrdí, že počty lidí s onkologickým onemocněním jsou totožné s těmi co byli v historii... Tomu já nevěřím, tělo je přirozeně vybavené proti vzniku rakoviny pomocí vlastních prostředků, které také nejsou stopro, ale moderní doba (od stresu, nadváhy, špatný stravy, plasty, znečištění atd.) se na našich organismech jistě podepisuje. Tak se hledá všelék a pacienti se léčí a léčí a lečí

Ja tomu zase verím. Prečo by to takto nemohlo byť? V staroveku predsa neboli také metody detekcie, ako máme my dnes a v mnohých prípadoch je rakovina považovaná za chorobu starších ľudí, takže v staroveku, ked bol priemerný vek nízky a ľudí po tridsiatke či štyridsiatke považovali za starých, nikto neskúmal, prečo začal niekto chudnúť, prečo sa strácal pred očami (ako je to bežné pri onkologických pacientoch aj dnes). Jednoducho sa to bralo tak, že bol chorľavý a umrel na starobu. Alebo aj preto, že mladí ľudia, deti aj starí zomierali počas hladomoru, vojny, či epidémií cholery, moru, týfusu, chrípky, kiahní... tiež bola vysoká úmrtnosť pri pôrode (detí aj žien), tak nemali šance dožiť sa vyššieho veku a zomrieť na rakovinu. Dnes sú tieto infekčné choroby v rozvinutých krajinách úplne potlačené, alebo na ne aspoň jestvuje liečba, preto sa na ne nezomiera (hromadne), čo štatisticky vzaté zvyšuje podiel úmrtí v prospech rakoviny... A našli sa aj múmie ľudí, u ktorých sa zistili nádory... A ak v staroveku mal niekto nádor v mozgu, ktorý sa zvyčajne prejavil aj zmenou v správaní, bol považovaný za posadnutého, možno mu spravili trepanáciu a zbavili ho osobnosti, no nádor zvyčajne neodstránili... Pozri sa aj dnes na rozvojové krajiny Afriky, ako je napr. Somálsko: ver tomu, že aj tam je rakovina, ale častejšie sa hovorí o hladomore a o AIDS, cholere, malárii, lebo tieto problémy výrazne vyčnievajú nad ostatné dôvody v štatistike úmrtí. Až po zvládnutí akútnych rýchlošíriacichsa ochorení získaš čas na riešenie chronických neinfekčných ochorení...

_________________
FABERLIC - výhodný MLM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: stř 15. kvě 2013 6:48:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. kvě 2013 8:25:55
Příspěvky: 35
Hodnocení: 0 (0%)
Japonka píše:
Ja tomu zase verím. Prečo by to takto nemohlo byť? V staroveku predsa neboli také metody detekcie, ako máme my dnes a v mnohých prípadoch je rakovina považovaná za chorobu starších ľudí, takže v staroveku....


Ano s tím já souhlasím, myslel jsem to jen trošičku jinak. Samozřejmě lidé umírali mnohem dříve na jiné nemoci nebo jak píšete úmrtnost po porodu byla o dost větší. Nicméně rakovina není právě jen záležitost staří, čím dál tím více ji mají opravdu mladí lidé. Odstoupíme-li od ní a budeme zvažovat jiné nemoci třeba jako je cukrovka, tak tam je jisté, že dnešní počet cukrovkářů jakéhokoliv věku roste. Pořád také zůstává fakt, že nebyla ona možnost diagnostiky, takže to tak být mohlo, ale nemuselo...

Jinak máte pravdu a dokonce jsem četl, že první trepanaci provedli už někdy v době kamenné/bronzové (nevím přesně), kdy tímto způsobem ulevovali od bolestí hlavy obvykle způsobené zraněním a otokem.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: stř 15. kvě 2013 16:24:26 
Offline
500 příspěvků
500 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: stř 31. srp 2011 12:39:42
Příspěvky: 543
Hodnocení: 0 (0%)
Ale aj v minulosti zomierali mladí ľudia na rakovinu, ale rakovina je veľmi široký pojem, ktorý môže zahrnúť rovnako aj ohraničený nádor aj leukémiu, často sa neprejavuje vonkajšími zmenami, bolesťou, len postupným oslabením organizmu až dôjde k úmrtiu... Alebo naopak - bolestivé príznaky rakoviny
sa ničím nelíšia od príznakov iných chorôb - či už infekčných chorôb, otráv či civilizačných chorôb... Dnes sa spraví biopsia a histologicky sa vyšetrí tkanivo, no to nebolo v minulosti možné, lebo ani optika a ani vedomosti o medicíne neboli na dnešnej úrovni. Odporúčam pozrieť si pár príznakov tu: http://zdravi.doktorka.cz/priznaky-rakoviny/ - sú to nešpecifické príznaky, ktoré môžu byť spôsobené tak rakovinou ak aj niečím iným, čo však v minulosti nebolo možné vylúčiť. Určite sú dnes v prostredí aj v strave látky, ktoré majú karcinogénne či teratogénne účinky, no množstvo z nich bolo v strave aj v minulosti, len sa nevedelo o ich účinkoch. Napr. pečenie sa využíva v kulinárstve od kedy sa naučil človek ovládať oheň, no dnes vieme, že pri pečení vzniká množstvo látok, ktoré nemajú priaznivý vplyv na organizmus, rovnako aj údenie. Rovnako aj niektoré plesne produkujú toxíny s karcinogénnymi účinkami, dnes sa (aspoň podľa mňa) nachádzajú v potravinách menej, lebo je to sledované kontrolnými orgánmi a aj je dostatok potravín na trhu, čo v minulosti naopak nebolo...
A čo sa týka cukrovky (diabetes mellitus 2. typu) - to je úplne o inom. Nadprodukciou potravín sa zvyšuje aj príjem sacharidov v potrave, čo je otázka len posledného storočia (aspoň vo vyspelých štátoch), organizmus si nevie poradiť s takouto "presilou cukru", neustále sa zvyšujúca glykémia (obsah cukru v krvi) núti Langerhansove ostrovčeky pankreasu k stále vyššej produkcii inzulínu, aby sa glukoza z krvi zmetabolizovala na glykogén.Tento typ ochorenia je najčastejší a je spájaný hlavne s obezitou, preto sa tomu hovorí aj civilizačné ochorenie a obéznych pacientov už aj v mladom veku neustále pribúda. Na rozdiel od typu 1, pri ktorom ide o poruchu tvorby inzulínu a zisťuje sa zvyčajne už v mladom veku, u tohoto typu ale nedochádza k významnému zvyšovaniu počtu pacientov. A aj v staroveku bola zisťovaná cukrovka - preto sa to aj volá cukrovka, že sa zisťovala ochutnávaním moču, sladký moč = cukrovka...

_________________
FABERLIC - výhodný MLM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: pát 17. kvě 2013 7:35:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 11. kvě 2013 8:25:55
Příspěvky: 35
Hodnocení: 0 (0%)
Ano určitě s tou diagnostikou souhlasím, ale že s menším množstvím škodlivých látek v potravinách nikoliv. Samozřejmě proces úpravy jídla (např. pečení) tu byla a bude. Možná je dnes zvýšená kontrola, ale dříve se také nepoužívalo takové množství různých chemických příměsí, které mají zlepšit vlastnosti potravin (zvýrazňovače chuti, kvůli trvanlivosti). Jen si vezměte, jak dnes probíhá výkrm kuřat... 3krát větší za stejný čas, to rozhodně není normální proces, který by se někde nepodepsal. Nemluvě o tom, že se většinou škodlivost některých látek prokazuje až s odstupem času. Jak jsem psal na začátku, je to ožehavé téma a všechny fakta a spekulace prověří čas, protože tohle se "táhne" přes generace.

U té cukrovky jsem měl na mysli, právě 2. typu, ostatně je to podobný problém jako onemocnění cév a oběhového systému. To už je ale offtopic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: úte 21. kvě 2013 2:53:55 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. pro 2012 14:36:58
Příspěvky: 129
Hodnocení: 0 (0%)
Já osobně, kdybych tuto nemoc dostala a je to možné, protože jí máme v rodině, zvolila alternativní lečbu, nejvíc mě zaujala léčba vitamínem C, která také měla zajímavé výsledky. Klasické léčbě moc nevěřím, jsem celkem přesvědčená o farmaceutickém lobby. Jenže tady vidím problém, kdybych se případně v budoucnu chtěla takto léčit, tak absolutně nevím, kde sehnat velké dávky vitamínu C. Dokonce už se mluví o tom, že vitamín C nad 1000mg v EU zakážou.
Takže mě spíše napadá otázka, jak se má člověk alternativě léčit, kdyt k té léčbě nemá přísput a kde má sehnat vysoké dávky třeba právě toho vitamínu?

_________________
Věštba ano ne, Těhotenská kalkulačka, Angličtina online


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: sob 15. čer 2013 12:58:42 
Offline
500 příspěvků
500 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: stř 31. srp 2011 12:39:42
Příspěvky: 543
Hodnocení: 0 (0%)
Liečiť sa vysokými dávkami vitamínu C je zbytočné, lebo telo nadbytok vylúči v moči...

_________________
FABERLIC - výhodný MLM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: úte 18. čer 2013 13:41:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 30. dub 2012 10:56:36
Příspěvky: 37
Hodnocení: 0 (0%)
Je mi do breku, když vidím, že lidé nevěří lékařům, berou je jako otroky farmaceutických firem a očekávají u nich spíš selhání, neochotu, vypočítavost a snahu udržet si teplé místečko. Jsem naprosto pevně přesvědčený, že takhle lékaři neuvažují a nikdy neuvažovali, snad až na nějaké výjimky, které najdete vždy a ve všem. Péče o lidské zdraví a záchrana života je posláním a celoživotní obětí. Naopak, vypočítavý nebo přehlíživý přístup je tím, co může stát lékaře jeho prestiž a místo. Zkuste svůj pohled na věc říct v ordinaci Vašeho praktického lékaře, pěkně do očí doktorovi, který se o Vás dvacet let stará. Jestli to ovšem dokážete.

_________________
Babo raď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: pát 21. čer 2013 1:55:44 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. pro 2012 14:36:58
Příspěvky: 129
Hodnocení: 0 (0%)
Představa, kterou jste tu prezentovat, je řekla bych velmi romantická a naivní. K otázce, zda bych svou pochybnost řekla do očí svému lékaři povídám ano, protože se tak už stalo. Nemyslím si, že lékaři jsou pouze otroci farmaceutického průmyslu, ale jisté tlaky na ně působí a oni jsou jen lidé a častokrát jim nic jiného nezbývá.
Lékaři rozhodně nejednají jen a pouze v zájmu pacienta,

konkrétní případ:
Potřebovala jsem léky, moje doktorka mi chtěla předepsat jedny, u kterých bych musela doplácet 400,-Kč, na trhu jsou identické léky se stejným složením 100% hrazený pojišťovnou, ona mi je nechtěla napsat, pod různými výmluvami, jako že například tyto léky jsou modernější a podobně. Nakonec jsem jí řekla, že je chci a nezajímá mě nějaký její černý puntík, který za předepsání dostane, v ten okamžik mi je předepsala.

A o jakých že puntíkách mluvím? Už několikrát se na veřejnoprávní televizi vedla diskuze o tom, že lékaři jsou nuceni pojišťovnami nepředepisovat plně hrazené léky, že za každé takové předepsání dostanou jakýsi pomyslný černý puntík a tím pádem menší prémie, nebo plat, prostě méně peněz. To je fakt! Určitě o tom nějaké informace najdete, když je budete opravdu hledat. A já se tedy ptám, kde je tedy zájem o pacienta? Kam se poděl? A když lékař selhává v tomto základu, jako je pouhé předepsání léku, tak v čem pak ještě? Představa, že lékař žije a dýchá jen pro pacienta a jedná jen v jeho nejlepším zájmu je opravdu romantická a především naivní!

Další reálný příklad. Moje máma má 20 let alergii, no hledala jsem na internetu, našla jeden "babský recept", používá se na hodně místech ve světě, jsou k nim studie, prokázané reálné zlepšení. Například jeden vážený lékař z USA tuto metodu testoval na vojácích trpících touto alergií a vypracovat k nim odborné studie, vysvětlil proč to funguje atd. Řekla jsem o této metodě mámě a ona už druhým rokem nemá téměř alergii, jedná se o sennou rýmu. Za těch dvacet let do sebe nacpala tunu léků, byla i u praktického doktora i na alergologiích a nikdo se jí ani slovem nezmínil, že něco takového existuje.´Možná o tom nevěděli, nevím, pravda ale je, že se na tomto způsobu nedá absolutně vydělat, protože je výhradně závislý na zdrojích z nejbližší lokality v okruhu nějakých 50Km. Abych byla konkrétní, jedná se o užívání medu z místa bydliště + nějaké další věci. Toto je podle mě druhé selhání a důvod proč nevěřím, že lékaři jednají v mém nejlepším zájmu a nabízí mi to, co mi skutečně pomůže.

Prostě doba je taková, že dokonce i policisté jsou nuceni dávat měsíčně pokuty za x tisíc, a když to neudělají, dostanou menší prémie, také si toto můžete celkem snadno ověřit, není to zas až takové tajemství. Podle mých zkušeností jde především o business. Z okruhu zdravotnictví je těch případů a pochybností tak strašně moc, že mě udivuje, tato výhradní víra v lékaře.

Mě je do breku, když vidím, že někdo tak slepě důvěřuje, kdyby moje máma takto důvěřovala a řekla si, že kdyby to fungovalo, tak jí přeci o tom někdo informuje, do ted by trpěla. A já, kdybych důvěřovala své doktorce, zaplatila bych na lécích za celou dobu několik tisíc. Ano chce se mi hodně brečet.

_________________
Věštba ano ne, Těhotenská kalkulačka, Angličtina online


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: úte 13. říj 2015 12:24:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 13. říj 2015 12:13:20
Příspěvky: 2
Hodnocení: 0 (0%)
Myslím, že by mohla v boji s touto zákeřnou chorobou napomoci i Andská fytoterapie, konkrétně třeba Vilcacora, Graviola atd.
Dokonce je k mání kniha „Vilcacora léčí rakovinu“ zcela bezplatně! Kniha obsahuje velké množství zajímavých informací o Andské fytoterapii, které mohou být nápomocny při léčbě onkologických onemocnění.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak léčit rakovinu, jak se zbavit rakoviny
PříspěvekNapsal: stř 11. lis 2015 15:16:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 11. lis 2015 14:17:38
Příspěvky: 61
Hodnocení: 0 (0%)
i když v alternativní medicínu nevěřim, tak můj kamarád doktor říká, že víra léčí. Takže cokoli tomu pacientovi zvedne naději a náladu je přínosem pro klasickou léčbu. A ona to bude asi pravda, ale přeci jenom je potřeba nevěřit slepě úplně jen jedné metodě

_________________
http://www.e-vyziva.cz | http://www.elegantnidoplnky.cz | http://www.mamanci.cz


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: admZAVINAACceskeforum.com.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, WebDeal.cz, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam