Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je čtv 28. bře 2024 10:10:19

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Zdavím Vás


Řekněte ahoj ostatním členům Českého Fóra, představte se )


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zdavím Vás
PříspěvekNapsal: pon 14. dub 2014 14:16:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 14. dub 2014 14:08:49
Příspěvky: 2
Hodnocení: 0 (0%)
Před dávnými a dávnými časy, kdy muži byli ještě lovci, hrdí, sebevědomí a odvážní, si muži brali, neptali se, neprosili. Bili se, soupeřili, vítězili. Postava byla svalnatá, jinak by nepřežili. Měli perfektní instinkty a něco jako “nejsem si jistý”, “nevím”, “na to nemám”… znamenalo jistou smrt.
A jak šel čas, stávali se z hrdých, odvážných a dominantních mužů stále méně a méně sebevědomí jedinci, které společnost čím dál více “poženšťovala”. V jazyce se zavedlo vykání a jiné “zdvořilostní” zbytečnosti. V oblečení místo kůže přišly hedvábné látky ženských barev.
Ve fyziologii člověka nastalo tolik proměn, že většina mužů už nemá tak ostré chlapské rysy, stejně jako nastal dramatický úbytek svalů a tím i síly, na které si dříve lovci a drsní chlapi tak zakládali. Místo přizozeného pohybu ve stepích, v lesích a skaliscích, jsme usadili dnešního “moderního” muže za obrovskou obdelníkovou “tenkou žárovku”.
Společnost a média nám nastavili “co se nemá”, “co se musí” a spoustu a spoustu pravidel. Pravidla jsme kdysi dávno určovali však my – náčelníci a kmenoví vůdci, jenž byli nejstatečnější, nejodvážnější a nejsilnější. A tak se nám z chlapů, kteří si brali co chtěli, zformovali “polomuži” – něco mezi křehkou něžnou ženou a alfa-samcem.
Jak k tomu však máme přijít? Co jste nám to udělali!? Vždyť dnes neumíme (= nemáme koule) ani oslovit ženu, která se nám líbí, a které bychom rádi dali syna. Bojíme se, váháme, máme ostych, skláníme hlavu, uhýbáme pohledem. Ztrácíme cílevědomost, ztrácíme rozhodnost, ztrácíme pevnou vůli a sebejistotu. Taková je, bohužel, dnešní tvrdá realita. Muž už není mužem, jakým býval, a jakého ženy zbožňovaly a po kterém toužily. Biologický vývoj a naprogramování se však tak rychle nemění. A tak je obrovská poptávka ve všech možných oborech a odvětvích po lídrech, po vůdčích typech, za kterými ten houfný dav poslušně půjde. Dříve tomu také tak bývalo – vůdce vystoupil na nejvyšší bod a zavelel, kudy se půjde. A právě těchto lidí je čím dál méně a méně.
Dnešní společnost je tak extrémně oceňuje – jak ve firmách, tak ženy samotné. A ač to málo která chce přiznat, z pohádek a médii sní o princi na bílém koni, ale ve skutečnosti končí s “grázlem”, který ji právě svými vlastnostmi a hodnotami neskutečně přitahuje. Úspěšní dominantní jedinci dnes mají úspěchy úplně všude, kde si to jen umíte představit – sebevědomí je totiž základním pilířem úspěchu, prosperity a štěstí v životě. A právě od toho jsme vytvořili tento jedinečný trénink, který mužům v jejich cestě ke ztracenému neomezenému sebevědomí, odvaze, hrdosti a dominanci pomůže.
Tento trénink využívá nejnovějších poznatků z oblasti psychologie, motivace, a pokročilých terapeutických technik. Díky tomu dokážeme “přeprogramovat” lidskou mysl a “smazat” chybné nastavení, které nám bylo od dětství vtloukáno do hlavy ze všech stran.
Tento trénink mění muže tak, jako změnil vynález elektřiny civilizaci.
Co mohu po absolvování tréninku očekávat?

Pevnější vůli, větší cílevědomost a jasno ve svých vnitřních hodnotách.

Ztratím ostych oslovit dívky a ženy, které se mi líbí. Začnu je přitahovat.

Na pohovorech získám okamžitě plusové body a snáze najdu uplatnění.

Snáze se dostanu na vyšší karierní vedoucí místa a zvýší se můj příjem.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: admZAVINAACceskeforum.com.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, WebDeal.cz, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam