Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je pát 29. bře 2024 9:53:26

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

netpennystocks.com


Další programy a možnosti výdělku v jiném než českém a slovenském jazyce. cz/sk prosím vkládejte o sekci výše sem.

Nová témata:
1) hledejte jméno programu (např. hledaná fráze: jmenofirmy.com) a pokud téma již existuje, přidejte své zkušenosti.. Nezakládejte duplicity.
2) Název tématu např.: "JmenoFirmy.cz - způsob výdělku" (začínat jménem domény a pokud chcete, přidat nějakou klíčovou informaci k dané firmě)

POZOR: (sem patří pouze výdělky NEpatřící do sekce HYIP, Klikačky, Surfbary a MLM. Tyto vložte do odpovídajících sekcí na Indexu.


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: netpennystocks.com
PříspěvekNapsal: pát 26. pro 2014 13:08:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 19. bře 2013 15:23:35
Příspěvky: 15
Hodnocení: 0 (0%)
Příloha:
aaaa.jpg
aaaa.jpg [ 103.38 KiB | Zobrazeno 7960 krát ]

Zapomeňte na vše, co jste doposud znali, ohledně vydělávání peněz na internetu. Díky programu Net Penny Stocks(NET), můžete vydělávát stále, po dobu jeho provozu. To znamená 24. hodin denně, 7. dní v týdnu. Stačí Vám přitom jenom i minimální investice 1.95 USD, aby se Vám program spustil. Tuto částku, toitiž stojí jedna pozice - akcie.


Projekt odstartoval koncem roku 2008. Jede tedy nepřetržitě již více jak 5. let

Registrace do projektu:
http://netpennystocks.com/416141-Curys-2


Návod



V čem je Net Penny Stocks jiný?

1. Nemusíte obnovovat stále dokola pozice, máte je totiž napořád. U jiných programů, Vám pozice po určitém zhodnocení (nebo době) zaniknou, zde ne. Vydělávají stále.

2. Nemusíte platit žádné měsíční, ani roční poplatky.

3. Nemusíte plnit žádné úlohy, nikde klikat, denně se přihlašovat. Vše za Vás řídí plně automatický systém zdarma!

4. Jediné co musíte, je zakoupit si pozice - akcie, které se Vám budou zhodnocovat. Můžete si zakoupit jednu pozici, dvě, tři.., deset, 300.. akcií. Vše záleží na Vás, kolik chcete investovat. Můžete začít i u minimálního množství a z výdělku (reinvesticí) si zakupovat další pozice. Díky tomu Vám stále poroste zisk i zhodnocování a můžete si časem vytvořit velmi zajímavý pasivní příjem.

5. Můžete program využívat sám, bez potřeby být závislý na registracích. Net Penny Stock není affiliate program, hyip, forex, nejedná se o nic nelegálního. Zisk zde získáváme pomocí obchodování na burze, kde se nakupují a prodávají akcie - pozice, pomocí penny stock aukcí.

6. Pokud se rozhodnete program doporučovat, registrovat pod sebe zájemce o výdělek. Získáte tím další výhody a větší výplaty, formou rychlejšího zhodnocování Vašich zakoupených akcií. A dále budete zařazeni i do matrixu 3x12, kde získáte další zajímavé finanční odměny.

6. Program garantuje návratnost ivestice , nikdy nemůžete jít do mínusu, po dobu funkčnosti programu.

7. Jak dlouho program pojede, nikdo neví. Vzhledem k tomu, že jede už 6. let a stává se stále více populární po celém světě, předpokládá se jeho dlouhodobá funkčnost. Vše je patentováno, nikdo jiný nemá nic podobného.

8. Doporučuje se ale vkládat investice na nákup akcií - pozicí taková, aby jste nemohli ohrozit finanční chod Vaší domácnosti. Investujte s rozumem. I když je zde vysoká pravděpodobnost zisku, nikdy dopředu nikdo neví, co se může přihodit. Proto vždy investujte tolik, o kolik by jste mohli přijít, aby to neohrozilo Vaši existenci. Pokud chcete začněte s minimem, časem se můžete pomocí reinvesticí, dopracovat i k větším ziskům. Pokud chcete investovat více, doporučuje se začít od 25 pozicí výše..


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: admZAVINAACceskeforum.com.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, WebDeal.cz, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam