Zdravím,
za registraci přes můj link Vám nabízím 50$ v bitcoinech. Je to velice jednoduché:
1)Registrujete se přes můj link:
Kód:
https://www.coinbase.com/join/55ffd383f352a31c5e000208
2)Ověříte si účet
K mému překvapení to probíhá naprosto automaticky, pošlete obě strany občanky a do dvou minut je Váš účet ověřen.
3)Dobijete si svůj účet částkou 100$,€ či více, které si pak okamžitě můžete vybrat zpět
- Jsou dva způsoby, buď formou SEPA platby z bankovního účtu, ale je tam poplatek přes 200kč a trvá to 1-2 pracovní dny, anebo přímo platební kartou kde je poplatek asi 2,9 eur.
4) Já za Vás skoro okamžitě dostanu Bitcoiny, a okamžitě na Vaši peněženku odesílám BTC v hodnotě 50$.
5) Váš vklad 100$,€ si můžete s reffbackem hned vybrat. Nevím jaké tam jsou další způsoby výběru ale nejjednodušší je si to přeposlat na jinou BTC peněženku jako jsem to udělal já.
Tudíž za 15 minut si vyděláte 50$ skoro za nic. Již jsem to tak prováděl a vše proběhlo naprosto bez problému.
Nemusíte tomu rozumět, je to velice jednoduché a pomůžu Vám s tím. Bitcoiny si pak převedete do směnárny, kde je směníte za reálné peníze na PayPal.
Pokud se ale něco stane a Coinbase mi blokne kvůli nějakému podezření výplatu za Vaši registraci, tak bych Vám potom nic poslat nemohl.