forex3000 píše:
daval si neco i do profitable sunrise? rek bych ze nejuspesnejsi hyip lonskyho roku.. ted uz je to s nim trochu nahnuty ale podle infa z privatnich skupin tam porad pribejvaj tisice registraci za den..
Jojo profitable sunrise je super program od Českýho admina. peníze sem tam dal před rokem a díky reinvestování sem odešel s profitem 500% . škoda že sem tam nevrazil víc a nereinvestoval víc, ale mám zásady pro tenhle hyip svět a jedna z nich je peníze vložit, otočit, pokud mám velkou důvěru, tak reinvestovat/compoundovat, ale utýct co nejrychlejc to jde.
Proto jsem z profitable sunrise už venku.. taky sem četl, že už dělaj selektivní vejplaty a že velký částky vyplácej mnohem pomaleji než malý.. teď už je jen otázka času, kdy přestanou ty velký investory vyplácetúplně.
Naštěstí jsem s adminem Romanem Novákem v kontaktu a pokud bude připravovat něco nového, tak do toho skočím v den 1
Pro tenhle rok se snažim řídit zásadou investovat v den 1, zatim se mi to podařilo jednou(teda zatim ne protože megamoneyhybrid startuje až ve čtvrtek), ale další 2 programy (pipmega a nobox) sem minul začátek jen o tejden, takže to se ještě dá. unitedpaycheck sem nestihl start o 3 měsíce, ale to jen protože sem tomu ze začátku moc nevěřil, škoda no..