Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je stř 27. lis 2024 13:33:24

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

GlobalAffiliate.eu - mimo provoz

Počeštěné a nebo české firmy prodávající produkty pomocí MLM. České firmy a programy používající síťový marketing MLM (Multi level Marketing). Víceúrovňový prodej, provize z prodeje affiliate. Pro přehlednost zakládejte prosím pouze 1 téma na 1 program.

Zkuste nejprve hledat jméno programu a pokud téma již existuje, přidejte své zkušenosti..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ZÍSKEJTE 2. VÝPLATU KAŽDÝ MĚSÍC!
PříspěvekNapsal: úte 26. dub 2011 9:23:12 

:F :F :F ZÍSKEJTE 2. VÝPLATU KAŽDÝ MĚSÍC!
Nabízím nenáročnou,ale zajímavou práci,která Vám přinese i zajímavé finační ohodnocení. Váš stávající plat,či mateřská pro Vás bude jenom kapesným. . Vhodné pro studenty, ženy na MD,ale i pro všechny zaměstnané lidičky,Celá ČR.
www.nakupujavydelavej.eu

Předmět příspěvku: Jak vydělávat na internetu
PříspěvekNapsal: pát 10. čer 2011 13:49:03 

:F :F JAK VYDĚLÁVAT NA INTERNETU
Určitě každý z nás si několikrát koketoval s myšlenkou vydělávat dosti peněz na to, aby byl spokojen.
Va Španělsku jsem sbírala jahody, v Itálii jsme zase „bulhařili“ na jablkách.
Protože jsme byli mladí a veselí, domů jsme moc peněz nepřivezli a zbyly nám jen bolavá záda.
Sedění u počítače jsme vyměnili za lopotu na polích statkářů a na to jsme nabyli zvyklí.
Honily se mi v hlavě myšlenky jak vydělat nebo si jen alespoň přivydělávat si z domova s pomocí PC a internetu. Samozřejmě , že když otevřete jakýkoliv inzertní server ,vyvalí se na vás hromada inzerátů typu : Nabízím práci z domova ...
Většina těchto je ale postavena na principu pravidelné koupě nějakého produktu - čaje , kosmetika , rozhodovací balíčky , vzorkovnice šperků apod .
Nechci tím tvrdit , že všechny z těchto inzerátů jsou podvodné a slouží jen k vylákání peněz od lidí , kteří s vidinou rychlého zbohatnutí zapomenou rozumně uvažovat nad tím , zda a jestli vůbec mají nějakou šanci ten daný produkt prodat dál , ale každopádně by si měl každý z nás předem uvědomit , jaká a jestli vůbec je návratnost vkládaných investicí .
Další kapitolou je pak naprosto evidentní podvodné jednání typu: pošlete v obálce 50 - 100 ,-Kč a my Vám pošleme nějaký formulář . Je ale až s podivem , kolik lidí je schopno tuto malou částku posílat na různé strany a to třeba několikrát ročně s představou , že tentokrát se již konečně "zadaří" .
Je to asi tak rok , kdy jsem si i já začala s myšlenkou vydělávání na internetu pohrávat docela vážně. Odpověděla jsem na spoustu inzerátů , ale drtivá většina byla ve stylu , který jsem již zmiňovala . Než jsem narazila na jeden , který mne opravdu zaujal . Byla tu možnost pořídit si své vlastní webové stránky (http://www.nakupujavydelavej.eu/novinky/5-druhy-prijmu-provize ), pomocí nichž bych mohla dosáhnout svého cíle - vydělávání přes internet .
Cena těchto ( 540,- Kč na rok - tj 45,-Kč měsíčně )se mi zdála opravdu nízká ve srovnání s jinými a to hlavně proto , že stránky jsou již naprogramovány a přednastaveny k výdělku . Jisté je to , že stránky respektive doména se dají pořídit levněji ( 300-350,-Kč ) ale pak by bylo nutno je nechat naprogramovat ( jestliže nejste ovšem programátor ) a to by Vás vyšlo na dalších několik tisíc Kč .
Kromě toho , že se mi nyní , po půlroční aktivitě daří velice dobře , ušetřím hodně i tím , že využívám možnosti nákupů přes internet s partnerskými e-shopy a tím ušetřím další a to nemalé peníze .
Sami se můžete přesvědčit , jaké úspěšnosti a i návštěvnosti svých stránek http://www.nakupijavydelavej.eu jsem za půl roku práce dosáhla .
- bez nejistoty v cizině, ale pěkně z pohodíčka domova
Zdraví Lída

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina