JAK VYDĚLÁVAT NA INTERNETU
Určitě každý z nás si několikrát koketoval s myšlenkou vydělávat dosti peněz na to, aby byl spokojen.
Va Španělsku jsem sbírala jahody, v Itálii jsme zase „bulhařili“ na jablkách.
Protože jsme byli mladí a veselí, domů jsme moc peněz nepřivezli a zbyly nám jen bolavá záda.
Sedění u počítače jsme vyměnili za lopotu na polích statkářů a na to jsme nabyli zvyklí.
Honily se mi v hlavě myšlenky jak vydělat nebo si jen alespoň přivydělávat si z domova s pomocí PC a internetu. Samozřejmě , že když otevřete jakýkoliv inzertní server ,vyvalí se na vás hromada inzerátů typu : Nabízím práci z domova ...
Většina těchto je ale postavena na principu pravidelné koupě nějakého produktu - čaje , kosmetika , rozhodovací balíčky , vzorkovnice šperků apod .
Nechci tím tvrdit , že všechny z těchto inzerátů jsou podvodné a slouží jen k vylákání peněz od lidí , kteří s vidinou rychlého zbohatnutí zapomenou rozumně uvažovat nad tím , zda a jestli vůbec mají nějakou šanci ten daný produkt prodat dál , ale každopádně by si měl každý z nás předem uvědomit , jaká a jestli vůbec je návratnost vkládaných investicí .
Další kapitolou je pak naprosto evidentní podvodné jednání typu: pošlete v obálce 50 - 100 ,-Kč a my Vám pošleme nějaký formulář . Je ale až s podivem , kolik lidí je schopno tuto malou částku posílat na různé strany a to třeba několikrát ročně s představou , že tentokrát se již konečně "zadaří" .
Je to asi tak rok , kdy jsem si i já začala s myšlenkou vydělávání na internetu pohrávat docela vážně. Odpověděla jsem na spoustu inzerátů , ale drtivá většina byla ve stylu , který jsem již zmiňovala . Než jsem narazila na jeden , který mne opravdu zaujal . Byla tu možnost pořídit si své vlastní webové stránky (
http://www.nakupujavydelavej.eu/novinky/5-druhy-prijmu-provize ), pomocí nichž bych mohla dosáhnout svého cíle - vydělávání přes internet .
Cena těchto ( 540,- Kč na rok - tj 45,-Kč měsíčně )se mi zdála opravdu nízká ve srovnání s jinými a to hlavně proto , že stránky jsou již naprogramovány a přednastaveny k výdělku . Jisté je to , že stránky respektive doména se dají pořídit levněji ( 300-350,-Kč ) ale pak by bylo nutno je nechat naprogramovat ( jestliže nejste ovšem programátor ) a to by Vás vyšlo na dalších několik tisíc Kč .
Kromě toho , že se mi nyní , po půlroční aktivitě daří velice dobře , ušetřím hodně i tím , že využívám možnosti nákupů přes internet s partnerskými e-shopy a tím ušetřím další a to nemalé peníze .
Sami se můžete přesvědčit , jaké úspěšnosti a i návštěvnosti svých stránek
http://www.nakupijavydelavej.eu jsem za půl roku práce dosáhla .
- bez nejistoty v cizině, ale pěkně z pohodíčka domova
Zdraví Lída