Přátelé, TheAdsTeam Akademie je již spuštěná. Jedná se o kompletního průvodce online marketingem. Když jsem studoval všechny 4 úrovně a jejich obsah, opravdu to za to stojí. Najdete tam informace, které nenajdete jen tak na internetu, strategie jak zvyšovat návštěvnost, jak tvořit stránky, landing page a mnoho dalšího.
Pokud se opravdu chcete naučit online business - doporučuji jít do toho a UČIT SE! Nikdo učený z nebe nespadl a to, že něco nevíte a jste v oblasti noví neznamená, že to tak musí zůstat !
A proto - klidně začněte od první úrovně (jednorázová platba $20) a postupujte dál (pokud budete chtít) výš na další tři úrovně.
Dovolím si tvrdit že ten, kdo projde celou akademií bude profík v oblasti online marketingu.
Dle obsahu akademie, jsem o tom víc než přesvědčen !
============================================================================
Registrací získáte následující Ebooky:
Online pasívní příjem
Úvod do online marketingu
Začni svůj online business
Prodej produktů online
Copywriting
Základy SEO (optimalizace pro vyhledávače)
Využití affiliate programů
Uvítání do email marketingu a autoresponderů
Uvítání do oblasti "Traffic generator" - získávání návštěvnosti webových stránek
Pokud by jste tyto knihy zakoupili zvlášť, vyjde Vás to mnohem dráž než vstupní poplatek.
Vstupem se také stanete součástí 3*9 matrixu. Ten není nijak časově omezen a z kohokoli, kdo padne pod Vás získáte $1. Je jedno jestli to bude trvat týden či 10 let - je to napořád. Můžete tak vydělat až necelých $20000 zcela pasivně.
Co získáte registrací pod mým odkazem?
Víte kdo je Parth Dave? Je to top leader v ZarFund a je můj sponzor.
*pokud obrázek nezobrazuje, vypněte si AdBlock
Registrační odkaz: https://www.theadsteamacademy.com/ref/HOBRing