Dobrý den.
Zasílám Vám pracovní nabídku, jak si z pohodlí Vašeho domova prostřednictvím internetu můžete vydělat až 102.400 Kč měsíčně! Nikam nemusíte chodit. Nikoho nemusíte oslovovat! Vše jednoduše přes internet. Tato příležitost se spustila teprve 01.06.2011
Tato nabídka není vhodná pro pesimisty, lidi, kteří „chtějí pracovat celý život na svého zaměstnavatele“ a lidi, kteří nerozumějí a nechtějí rozumět Multi Level Marketingu.
Stačí rozesílat tyto reklamní e-maily a na konci e-mailu změníte svůj kód sponzora na svůj, který získáte do 24 hodin od Vaší registrace na webové stránce:
http://www.winlife-sk.wsNa této stránce si přečtěte jednoduchou prezentaci pod názvem: JAK ZÍSKAT 102.400 Kč MĚSÍČNĚ?!
Přeji hodně pracovních úspěchů...
Ján Rybanič
team manažer
[email protected]Můj kód sponzora: 002309 (který je nutné uvést při Vaší registraci)
PS: Až dostanete (na svůj e-mail) svůj kód sponzora, změňte si ho, ať se noví spolupracovníci registrují pod Vás, ne pod mě abyste vydělávali i Vy.
( V případě nejasností mě neváhejte kontaktovat. Já jsem za první měsíc vydělal zatím 12.425 Kč.)