Dobrý den
Ke každému MLM určitě patří další vzdělávání a osobní růst, snažit se překonat překážky a vydržet, což je pro spoustu lidí dosti problémové. Před nějakým časem jsem se dostal na zajímavou cestu, která změnila úplně vše, hlavně vnímání a pohled na situace. Poznal jsem a denně používám silné energie. Možná se zdá, že to s touto oblastí nemá nic společného, přestože opak je pravdou. Odhalit svůj skrytý potenciál a hlavně zjistit svoje problémy je velice důležité. Většina lidí je neúspěšných a často přebíhají od společnosti ke společnosti se stejným výsledkem. Točí se v bludném kruhu.. a nevědí proč..
S lidmi, kteří jsou schopni pochopit, že je i "něco" více a má to vliv na jejich život a jsou schopni pracovat v MLM, můžeme najít společnou cestu. Nehledejte v tom skryté úmysly, žádné bohužel nejsou. Také to spousta lidí nepochopí. Na toto musí být člověk vnitřně připraven. A ještě další věc. Toto jste nikde neviděli, určitě ne v našich končinách. Je to moje vize a cesta. V MLM se mohou nejrychleji projevit pozitivní změny a také odhalit problémy.
Pochopitelně spolupracuji s jednou společností, která mi vnitřně sedí.. Většina si ji chválí... Pro mě je důležitá ta cesta a způsoby, kterým lidem pomoci. V MLM mohou lidi pomoci sobě.
Jelikož je to nové a spousta lidí to nepochopí, prosím, nepomlouvejte něco, co neznáte.. Pokud Vás něco zajímá nebo máte dotaz, řešte to se mnou osobně přes kontakt na stránkách. Děkuji
http://www.shamballa-pro-zivot.com/financeaspiritualita/