forex3000 píše:
dobry je lastminute pres student agency, mimo sezonu se tam obcas najdou super ceny. byli sme takle parkrat na turecky riviere - v listopadu sme chytli 8 dni s polopenzi za 5800 v prosinci se dalo i o 1000 min ale v tu dobu uz tam dost prsi. zdalo se mi to jako neuveritelna cena protoze to je pomalu jen cena letenky a jeste v tom byla doprava na drazdansky letiste a zpatky zadara. Kam se hrabe 'nase predrazena vlast'
JJ, lastminute je určitě dobrý. Taky s tím mám dobré zkušenosti, akorát je to opravdu takové na rychlo
. Buď to nebo naopak zamluvit si lístky nebo letenky dopředu a samozřejmě koukat na akce. Když se dívám třeba teď v rychlosti na ceny letenek, tak se dá třeba ke konci srpna letět docela dobře všude po Evropě včetně blízkých ostrovů
Třeba zpáteční letenka do Barcelony za necelých 5000 mi v tom termínu přijde docela dobrá (kdyby někdo chtěl letět, tak jsem je našel na webu CK Condor). Když se poletí chvilku po sezóně, tak to bude ještě levnější. No a k těm tipům na dovolenou, u mě jednoznačně vede právě Španělsko, konkrétně Baleárské ostrovy jsou perfektní. No a velký sen je Mexico, ale to si nechám na příští rok.