ČSFD.cz Test filmových znalostí měl například tyto otázky. Určitě ne každý uživatel má tyto otázky.
Citace:
Za kontroverzním dramatem Umučení Krista z roku 2004 stál režisér:
Mel Gibson
Martin Scorsese
Francis Ford Coppola
Který z následujících lidí nemá nic společného s úspěšnou akční sérií Smrtonosná zbraň?
Richard Donner
Kevin Costner
Rene Russo
Herec Javier Bardem měl proslaveně "šílený" účes coby bezcitný vrah ve filmu:
Předčítač
Tahle země není pro starý
Michael Clayton
Legendární western Divoká banda (The Wild Bunch) z roku 1969 režíroval:
Steven Spielberg
Richard Donner
Sam Peckinpah
Která herečka ztvárnila v roce 2003 postavu skutečné vrahyně Aileen Wuornos ve filmu Zrůda (Monster)?
Kate Winslet
Charlize Theron
Meryl Streep
První díl Hvězdných válek, Epizoda IV, nese podtitul:
Skrytá hrozba
Návrat Jediho
Nová naděje
Jedna z nejslavnějších filmových romancí všech dob z roku 1942, v režii Michaela Curtize, se jmenuje:
Prázdniny v Římě
Bouřlivé výšiny
Casablanca
Federico Fellini natočil pouze jeden z těchto tří filmů. Který?
Amarcord (1973)
Manželství po italsku (1964)
Manhattan (1979)
V roce 2010 obdržela režisérka Kathryn Bigelow Oscara za válečné drama:
Mariňák
Valkýra
Smrt čeká všude
Temný rytíř byl v pořádí druhý film režiséra Christophera Nolana o Batmanovi. Jak se jmenoval ten první?
Batmanovo vzkříšení
Batman a Robin
Batman začíná
Můj výsledek:
Citace:
Je nám moc líto, ale odpověděl jsi více než 2 otázky špatně a testem jsi tedy neprošel. Pokud si přesto myslíš, že tvé komentáře k filmům mohou být užitečné pro návštěvníky ČSFD.cz, pošli nám na ukázku pět komentářů k libovolným filmům přes odkaz, který jsme ti právě poslali do tvé interní pošty. Mnoho zdaru a vřelé díky za zájem o komentování filmů.
Kliknul jsem do interní pošty a vyplnil asi pět recenzí na zkoušku včetně odkazů na recenzované filmy.
Snažil jsem se, aby text byl bez chyb a šlo o užitečnou recenzi.
Za asi 10 dnů mi přišla do interní pošty zpráva, že "tebou zaslané komentáře byly právě schváleny. Nyní můžeš psát komentáře k filmům."
Děkuji za schválení, vynasnažím se komentovat užitečně a jen tam, kde mám co říci.