České Fórum
https://ceskeforum.com/

Jak naladit nové stanice tvheadend
https://ceskeforum.com/viewtopic.php?f=58&t=15362
Stránka 1 z 1

Autor:  lso [ stř 01. dub 2020 13:47:49 ]
Předmět příspěvku:  Jak naladit nové stanice tvheadend

Jak dodatečně naladit nové TV stanice v tvheadend serveru?

Já k TVHeadend serveru přistupuji po síti přes webové rozhraní. Nejprve musím znát IP adresu počítače, na kterém TVHeadend server běží.

Třeba v Kodi se zobrazuje v Nastavení / Systémové informace

Z počítače zadám web adresu např.: http://192.168.1.3:9981/extjs.html

Pak jdu do Nastavení/Configuration -> DVB Inputs/DVB vstupy -> Networks/Sítě

zde kliknu na síť, kterou používám a následně zvolím "Force scan"/Vynutit skenování

v kolonce Scan queue/fronta se zobrazuje průběh a během pár minut to dojede.

Následně vidím, že počet služeb(Services) je vyšší než počet namapovaných kanálů, což znamená, že tam jsou TV stanice, které zatím nemám k dispozici (namapované), jdu tedy do: Nastavení/Configuration -> DVB Inputs/DVB vstupy -> Services/Služby
dole zvolím zobrazení všech služeb místo 50 na stránku a kliknu na kolonku řazení podle Data vytvoření/Created. Vidím nově nalezené služby a tak je vyberu klik na první podržet klávesu Shift a klik na poslední, pustit Shift. Následně tlačítko Map selected/Namapovat vybrané. V dalším dialogu zaškrtnu vše a potvrdím.

Pak ještě zapnout (zaškrtnout) nové TV kanály v Nastavení/Configuration -> Channel EPG/Kanály EPG -> Channels/Kanály
a kliknout na tlačítko Save/Uložit.

Na můj vkus tedy docela krkolomné, co myslíte? Znáte lepší způsob?

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/