České fórum

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb


  
Právě je čtv 29. čer 2017 11:37:48

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy. Webya


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: ned 28. úno 2016 12:29:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. úno 2016 12:11:50
Příspěvky: 8
Hodnocení: 0 (0%)
Dobrý den.Prosím o radu ohledně hdd.Přeinstalovat jsem windows XP a nemůže mi po instalaci najít hdd.Mám hdd 3 z toho jeden rozdělený c/d.Před tou instalací chodilo vše o.k.Dávám fota z biosu,jestli to nemám špatně nastavený. Předem dekuji za radu.



Přílohy:
20160229_173839.jpg
20160229_173839.jpg [ 1.25 MiB | Zobrazeno 6352 krát ]
20160229_174001.jpg
20160229_174001.jpg [ 1.2 MiB | Zobrazeno 6352 krát ]
20160228_093718.jpg
20160228_093718.jpg [ 1.33 MiB | Zobrazeno 6353 krát ]
20160228_093746.jpg
20160228_093746.jpg [ 1.63 MiB | Zobrazeno 6380 krát ]
20160228_093700.jpg
20160228_093700.jpg [ 1.4 MiB | Zobrazeno 6380 krát ]
20160228_093822.jpg
20160228_093822.jpg [ 1.58 MiB | Zobrazeno 6389 krát ]


Naposledy upravil stita dne pon 29. úno 2016 17:46:00, celkově upraveno 3
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: pon 29. úno 2016 11:53:32 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. led 2013 17:42:37
Příspěvky: 152
Hodnocení: 0 (0%)
je v tom bootu pod 2) nastavenj ten spravnej disk na kterym je system?
co to pise pri startu?


_________________
►►►Forex4you ◄◄◄= Muj nejpouzivanejsi forex broker >> automaticky vyplacenej 80% refback z komisi
ceske forum... :]
►►► Bitfinex ◄◄◄ Bitcoin a Litecoin smenarna+moznost i obchodovani na margin 1:2.5 +short pozice+deposit s urokem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: pon 29. úno 2016 17:47:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. úno 2016 12:11:50
Příspěvky: 8
Hodnocení: 0 (0%)
Při startu to píše viz foto☺



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: pon 29. úno 2016 19:40:39 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. led 2013 17:42:37
Příspěvky: 152
Hodnocení: 0 (0%)
hmm . a sou ty XP 100% nainstalovany na tom co je tam jako master? (wdc wd....)


_________________
►►►Forex4you ◄◄◄= Muj nejpouzivanejsi forex broker >> automaticky vyplacenej 80% refback z komisi
ceske forum... :]
►►► Bitfinex ◄◄◄ Bitcoin a Litecoin smenarna+moznost i obchodovani na margin 1:2.5 +short pozice+deposit s urokem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: pon 29. úno 2016 21:37:58 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. úno 2016 12:11:50
Příspěvky: 8
Hodnocení: 0 (0%)
Když jsem instaloval znova windows,tak jsem i zformatoval disk C a nainstaloval.Nejde mi do hlavy,proč mi to ukáže i disk E a disk F který tam mám taky to neukaze .



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: pon 29. úno 2016 22:31:02 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. led 2013 17:42:37
Příspěvky: 152
Hodnocení: 0 (0%)
z skousel si napojit ten druhej jako master? pokud by ty windowsy byly tam tak by snad nabehly

a na tom co je na fotce nahore to skonci nebo se nakonec ukaze kurzor C:\ ?


_________________
►►►Forex4you ◄◄◄= Muj nejpouzivanejsi forex broker >> automaticky vyplacenej 80% refback z komisi
ceske forum... :]
►►► Bitfinex ◄◄◄ Bitcoin a Litecoin smenarna+moznost i obchodovani na margin 1:2.5 +short pozice+deposit s urokem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2016 16:22:05 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. úno 2016 12:11:50
Příspěvky: 8
Hodnocení: 0 (0%)
Je tam napsáno Detecting secondary slave. ..Asus Der 1608P3S



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2016 17:55:51 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. led 2013 17:42:37
Příspěvky: 152
Hodnocení: 0 (0%)
jo tak a co kdyz se zmackne to F4 (skip)
me je naky divny proc je tam jeste secondary master. :)


_________________
►►►Forex4you ◄◄◄= Muj nejpouzivanejsi forex broker >> automaticky vyplacenej 80% refback z komisi
ceske forum... :]
►►► Bitfinex ◄◄◄ Bitcoin a Litecoin smenarna+moznost i obchodovani na margin 1:2.5 +short pozice+deposit s urokem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2016 19:24:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. úno 2016 12:11:50
Příspěvky: 8
Hodnocení: 0 (0%)
Tak po zmáčnutí : Scan Devices,please wait...
No Raid
Crt 10 chn10 Master ST500DM002



Přílohy:
20160301_205004.jpg
20160301_205004.jpg [ 1.69 MiB | Zobrazeno 6304 krát ]
20160301_205044.jpg
20160301_205044.jpg [ 1.66 MiB | Zobrazeno 6305 krát ]


Naposledy upravil stita dne úte 01. bře 2016 20:54:13, celkově upraveno 2
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2016 20:21:13 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. led 2013 17:42:37
Příspěvky: 152
Hodnocení: 0 (0%)
hmm tam byl puvodne raid?
nevim co je tam pod main a advanced, ale nedalo by se to treba jen nejak zakazat aby to nehledalo?
tak aby tam zustaj jen primary master a slave

akorat doporucuju zapsat si radsi co se meni a kdyby to nefungovalo tak to pak vratit


_________________
►►►Forex4you ◄◄◄= Muj nejpouzivanejsi forex broker >> automaticky vyplacenej 80% refback z komisi
ceske forum... :]
►►► Bitfinex ◄◄◄ Bitcoin a Litecoin smenarna+moznost i obchodovani na margin 1:2.5 +short pozice+deposit s urokem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2016 20:55:50 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. úno 2016 12:11:50
Příspěvky: 8
Hodnocení: 0 (0%)
Pridávám foto.Díky za ochotu☺



Přílohy:
20160301_222333.jpg
20160301_222333.jpg [ 1.53 MiB | Zobrazeno 6294 krát ]
20160301_222255.jpg
20160301_222255.jpg [ 1.6 MiB | Zobrazeno 6295 krát ]


Naposledy upravil stita dne úte 01. bře 2016 22:27:19, celkově upraveno 2
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2016 21:09:54 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. led 2013 17:42:37
Příspěvky: 152
Hodnocení: 0 (0%)
ja bych asi zkusil dat u secondary master a secondary slave "disabled" co to udela ( a kdyby to nefungovalo tak zas vratit)


_________________
►►►Forex4you ◄◄◄= Muj nejpouzivanejsi forex broker >> automaticky vyplacenej 80% refback z komisi
ceske forum... :]
►►► Bitfinex ◄◄◄ Bitcoin a Litecoin smenarna+moznost i obchodovani na margin 1:2.5 +short pozice+deposit s urokem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: úte 01. bře 2016 22:28:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. úno 2016 12:11:50
Příspěvky: 8
Hodnocení: 0 (0%)
Nabídne to tohle



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: stř 02. bře 2016 0:06:29 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. led 2013 17:42:37
Příspěvky: 152
Hodnocení: 0 (0%)
tak to none


_________________
►►►Forex4you ◄◄◄= Muj nejpouzivanejsi forex broker >> automaticky vyplacenej 80% refback z komisi
ceske forum... :]
►►► Bitfinex ◄◄◄ Bitcoin a Litecoin smenarna+moznost i obchodovani na margin 1:2.5 +short pozice+deposit s urokem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: čtv 03. bře 2016 21:28:24 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 28. úno 2016 12:11:50
Příspěvky: 8
Hodnocení: 0 (0%)
Tak to bohužel nešlo



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hdd nenalezen
PříspěvekNapsal: pát 04. bře 2016 10:01:21 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. led 2013 17:42:37
Příspěvky: 152
Hodnocení: 0 (0%)
tak bych jeste zkusil v tom boot nastavit ten druhej disk.

pripadne je zkusit prohodit ve skrini a zapojit ten slave jako master, nebo to mozna zkusit postupne nahodit pokazdy jen s jednim z nich,
jestli to nabehne aspon tak. nebo i kdyby nabehnul jen kurzor c:\ tak tam napsat dir a zjistit jestli tam je windows.

pripadne to napojit na jinej fungujici comp a tam zjistit co na tech discich je.
Ja sem mel takhle taky vic disku a jeden z nich jeste rozdelenej, a pri reinstalaci se mi windows nahraly na jinej disk nez sem chtel


_________________
►►►Forex4you ◄◄◄= Muj nejpouzivanejsi forex broker >> automaticky vyplacenej 80% refback z komisi
ceske forum... :]
►►► Bitfinex ◄◄◄ Bitcoin a Litecoin smenarna+moznost i obchodovani na margin 1:2.5 +short pozice+deposit s urokem


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Pár možností práce na doma bez poplatků a článek o tom, jak vydělat peníze bez podvodu

Co je České Fórum?   Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci!   Fórum o možnostech výdělku na internetu
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na admina fóra: E-mail.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, SEOForum.cz, WebDeal.cz, CZEMoney, PayOut.cz, WebTrhy.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam