České Fórum
https://ceskeforum.com/

Hdd nenalezen
https://ceskeforum.com/viewtopic.php?f=93&t=7161
Stránka 1 z 1

Autor:  stita [ ned 28. úno 2016 12:29:50 ]
Předmět příspěvku:  Hdd nenalezen

Dobrý den.Prosím o radu ohledně hdd.Přeinstalovat jsem windows XP a nemůže mi po instalaci najít hdd.Mám hdd 3 z toho jeden rozdělený c/d.Před tou instalací chodilo vše o.k.Dávám fota z biosu,jestli to nemám špatně nastavený. Předem dekuji za radu.

Přílohy:
20160229_173839.jpg
20160229_173839.jpg [ 1.25 MiB | Zobrazeno 11903 krát ]
20160229_174001.jpg
20160229_174001.jpg [ 1.2 MiB | Zobrazeno 11903 krát ]
20160228_093718.jpg
20160228_093718.jpg [ 1.33 MiB | Zobrazeno 11904 krát ]
20160228_093746.jpg
20160228_093746.jpg [ 1.63 MiB | Zobrazeno 11931 krát ]
20160228_093700.jpg
20160228_093700.jpg [ 1.4 MiB | Zobrazeno 11931 krát ]
20160228_093822.jpg
20160228_093822.jpg [ 1.58 MiB | Zobrazeno 11940 krát ]

Autor:  forex3000 [ pon 29. úno 2016 11:53:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

je v tom bootu pod 2) nastavenj ten spravnej disk na kterym je system?
co to pise pri startu?

Autor:  stita [ pon 29. úno 2016 17:47:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

Při startu to píše viz foto☺

Autor:  forex3000 [ pon 29. úno 2016 19:40:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

hmm . a sou ty XP 100% nainstalovany na tom co je tam jako master? (wdc wd....)

Autor:  stita [ pon 29. úno 2016 21:37:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

Když jsem instaloval znova windows,tak jsem i zformatoval disk C a nainstaloval.Nejde mi do hlavy,proč mi to ukáže i disk E a disk F který tam mám taky to neukaze .

Autor:  forex3000 [ pon 29. úno 2016 22:31:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

z skousel si napojit ten druhej jako master? pokud by ty windowsy byly tam tak by snad nabehly

a na tom co je na fotce nahore to skonci nebo se nakonec ukaze kurzor C:\ ?

Autor:  stita [ úte 01. bře 2016 16:22:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

Je tam napsáno Detecting secondary slave. ..Asus Der 1608P3S

Autor:  forex3000 [ úte 01. bře 2016 17:55:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

jo tak a co kdyz se zmackne to F4 (skip)
me je naky divny proc je tam jeste secondary master. :)

Autor:  stita [ úte 01. bře 2016 19:24:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

Tak po zmáčnutí : Scan Devices,please wait...
No Raid
Crt 10 chn10 Master ST500DM002

Přílohy:
20160301_205004.jpg
20160301_205004.jpg [ 1.69 MiB | Zobrazeno 11855 krát ]
20160301_205044.jpg
20160301_205044.jpg [ 1.66 MiB | Zobrazeno 11856 krát ]

Autor:  forex3000 [ úte 01. bře 2016 20:21:13 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

hmm tam byl puvodne raid?
nevim co je tam pod main a advanced, ale nedalo by se to treba jen nejak zakazat aby to nehledalo?
tak aby tam zustaj jen primary master a slave

akorat doporucuju zapsat si radsi co se meni a kdyby to nefungovalo tak to pak vratit

Autor:  stita [ úte 01. bře 2016 20:55:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

Pridávám foto.Díky za ochotu☺

Přílohy:
20160301_222333.jpg
20160301_222333.jpg [ 1.53 MiB | Zobrazeno 11845 krát ]
20160301_222255.jpg
20160301_222255.jpg [ 1.6 MiB | Zobrazeno 11846 krát ]

Autor:  forex3000 [ úte 01. bře 2016 21:09:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

ja bych asi zkusil dat u secondary master a secondary slave "disabled" co to udela ( a kdyby to nefungovalo tak zas vratit)

Autor:  stita [ úte 01. bře 2016 22:28:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

Nabídne to tohle

Autor:  forex3000 [ stř 02. bře 2016 0:06:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

tak to none

Autor:  stita [ čtv 03. bře 2016 21:28:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

Tak to bohužel nešlo

Autor:  forex3000 [ pát 04. bře 2016 10:01:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Hdd nenalezen

tak bych jeste zkusil v tom boot nastavit ten druhej disk.

pripadne je zkusit prohodit ve skrini a zapojit ten slave jako master, nebo to mozna zkusit postupne nahodit pokazdy jen s jednim z nich,
jestli to nabehne aspon tak. nebo i kdyby nabehnul jen kurzor c:\ tak tam napsat dir a zjistit jestli tam je windows.

pripadne to napojit na jinej fungujici comp a tam zjistit co na tech discich je.
Ja sem mel takhle taky vic disku a jeden z nich jeste rozdelenej, a pri reinstalaci se mi windows nahraly na jinej disk nez sem chtel

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/