Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je čtv 28. bře 2024 8:54:49

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Antikristus
PříspěvekNapsal: čtv 08. srp 2013 5:33:20 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. pro 2012 14:36:58
Příspěvky: 129
Hodnocení: 0 (0%)
Mě to nedalo a chci se "podělit", protože mi to přijde zajímavé. Dělím se o to tady, protože jsem si zablokovala různé sociální sítě, protože jsem tam trávila moc času a pak nepracovala. :D

Dnes jsem pracovala na několika astro portrétech politických osobností a z databáze, ze které čerpám údaje o narození, jsem narazila i na narození Antikrista současnosti. Nejsem věřící člověk, právě naopak mám k vírám výhrady, a ani moc pověrčivá, i když mám věštírnu, ale co jsem zatím dělala astrologické rozbory sobě, nebo rodině, přátelům, ale i osobností, tak musím přiznat, že se najde mnoho schody, i když je také pravda, že se to někdy úplně sekne mimo, ale většinou se do schoduje, až mě to děsí.

No k věci, našla jsem údaje o narození současného Antikrista. Mě přijde zvláštní, že by se měl narodit v současnosti a né třeba před 300 lety. Tak jsem googlovala a našla několik zajímavých věcí, např. Papež Jan Pavel 2 při jednom proslovu v roce 93 prohlašoval, že antikrist žije v současné době.

Ani bych tomu nevěnovala pozornost, ale vzhledem k tomu, jak rozbory sedí, mě to trochu straší a trochu si i myslím, že je něco takového možné a spíše si takovou osobu představuji, né jako někoho kestřanského, muslimského atd.., ale prostě jako někoho zlého, s opravdu velkým dosahem, někoho jako Hitlera, nejspíše ještě s větším rozsahem. Prostě člověka umanutého, s psychopatickým, dogmatickým světonázorem a zároveň velmi schopného dostat se až na vrchol a realizovat své zvrácené myšlenky.


Podle astrologie by se takový člověk měl narodil v 5. února, 1962, v Tel El Amarna, Egyptě, v 7:07 ráno tamního času a teď by mu bylo 50let, pokud by se opravdu narodil. :time

Chtěla bych zjistit, jestli se někdo v tu dobu narodil, ale i na to je internet krátký. Každopádně začnu trochu věnovat pozornost budoucím Egyptským politikům a jejich údajům o narození, zda najdu schodu.

Nechci tu polemizovat, zda astrologie funguje, nebo o nějaké víře. Pravda je ta, že války a různí tyranové byli vždy a historie se stále opakuje, nehledě na to, že se nám to teď zdá nemožné. No vždyť kdo by 30 let před Hitlerem řekl, že se stane, co se stane? A ani nejde o historii, ale spíše o studium lidské psychiky, prostě je pravda to, že více jak 90% populace hledá vedení(jistotu) a pak jsou v populaci jedinci toužící vést, a pak jsou mezi nimi tací, kteří mají až chorobnou touhu po moci a tahle touha z 99% neplodí nic dobrého, i když si to často oni sami myslí. No myslíte si, že třeba Hitler si sám o sobě myslel, že je zlej člověk? Já bych na to nevsázela.

_________________
Věštba ano ne, Těhotenská kalkulačka, Angličtina online


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Antikristus
PříspěvekNapsal: čtv 08. srp 2013 19:29:54 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2522
Hodnocení: 0 (50%)
Také jestli má být jeden antikrist a nebo to může být více osob / skupin / celá náboženství, které třeba jsou/jdou proti zásadám Ježíše Krista. Proč by to měla být jen jedna osoba?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Antikristus
PříspěvekNapsal: čtv 08. srp 2013 21:14:56 
Offline
100 příspěvků
100 příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: sob 15. pro 2012 14:36:58
Příspěvky: 129
Hodnocení: 0 (0%)
Ano, to je možné, protože je vlastně podle té astrologie určen čas a datum vzniku té bytosti, či entity, a to nemusí znamenat narození osoby, ale třeba klidně i jakési pomyslné založení určité skupiny, která se tam v té době mohla pohromadě poprvé sejít, nebo něco podobného.

Ono to slovo Antikristus je i poněkud zavádějící, protože se podobný termín vyskytuje i v Islámu a dalších náboženstvích. Charakteristikou je to osobnost, či entita, která odporuje všemu lidskému a navíc má extrémní schopnosti svých cílů dosáhnout.

_________________
Věštba ano ne, Těhotenská kalkulačka, Angličtina online


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Antikristus
PříspěvekNapsal: pon 29. zář 2014 12:40:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 11. čer 2012 15:37:52
Příspěvky: 30
Hodnocení: 0 (0%)
Kategorie dobra a zla jsou dost relativní, peklo a antikrist jsou podle mě metaforické příměry Nového zákona, který bych s klidem označil za slabikář pro dospělé. Největší hovada lidských dějin neměly podle mě nic společného ani s Bohem, ani s Ďáblem. To si jen někteří lidé pořád potřebují odůvodňovat, proč se takové věci dějí.

Pokud Jan Pavel II skutečně mluvil o Antikristu mezi námi, určitě tím zase myslel metaforu, dobro i zlo musíme hledat především sami v sobě.

_________________
http://ocelove-stavby.blogspot.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: admZAVINAACceskeforum.com.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, WebDeal.cz, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam