Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je pát 29. bře 2024 10:21:02

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nad priepastou
PříspěvekNapsal: úte 03. zář 2013 22:15:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 03. zář 2013 19:29:09
Příspěvky: 5
Hodnocení: 0 (0%)
V sucastnosti dochadza (aspon podla nasich medii ) k eskalacii napatia vo V Stredomori - korenom svaru je Syria a jej osud - pokracovanie autoritativneho rezimu prezidenta Assada alebo k vytvoreniu novej ,, demokratickej " vlady, ktora by bola ovladana Al-Kaidou a silne protiamericka ( pricom im v sucastnosti USA dodava zbrane a vojenskych odbornikov na cvicenie vojska) a ktora by skoncila asi ako vlada mudzahedinov po odchode Sovietov z Afghanistanu - bola by opat znicena rukou, ktorou bola zivena a USA by v Syrii ziskali absolutnu moc, ale toto by sa stalo len v pripade ak by sa Rusko a Iran (spojenci Syrie) nezucastnili konfliktu a doslo by k rychlemu ale krvavemu zvrhnutiu Basara Assada.


To co som prave napisal je len moja fikcia - tak trochu sci-fi- ale je mozne ze k nej dojde - kongres USA najpravdepodobnejsie utok na Syriu schvali - moze ten regionalny konflikt viest k celosvetovemu(pripojenie statov NATO k USA a FR. teda aj SR aj CR) a pripojenie statov SCO (protipol k NATO na cele s Ruskom a Cinou+ pridruzeny stat India a ine azijske staty)


Nase vlady sa uz rozhodli na koho stranu sa pridat, moja otazka znie - ku komu by ste sa v moznom konflikte chceli pripojit vy? A ci vobec k niekomu?


Kto podla vas by mal vacsiu sancu na uspech vo vojne? Je podla vas vobec v sucastnom globalizovam svete sanca ze by doslo k vojna?



Budem rad za akukolvek odpoved, popripade na nazory na moju fikciu.



P.S.:ako kazdy normalny clovek nechcem aby doslo k vojne ale politici v USA ocividne chcu aby k nej doslo - aspon sa tak spravaju.

_________________
http://www.ipuservices.com/user/signup/?referred_by=IPU023563- najlepsi sposob ako zarobit, peniaze bez namahy-vyplaty na PayPal aj Payzu
http://www.coinbeez.com/7541- skvely sposob ako zarabat peniaze le so zapnutym pocitacom uz od 1.11. 2013 - vyplaty na Payza
http://www.klikmail.sk/signup.php?r=126192- jedna z mála mailoviek, čo naozaj vypláca- od 10 eur na Paypal


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nad priepastou
PříspěvekNapsal: úte 10. bře 2015 17:21:38 
Offline
600+ příspěvků
600+ příspěvků
Uživatelský avatar

Registrován: ned 14. pro 2008 20:21:52
Příspěvky: 2522
Hodnocení: 0 (50%)
Fortis: jj, myslím si, že nám Bůh dává příležitost. Líbí se mi ten přístup kdy každou chvíli máme schopnost takříkajíc začínat znova, volit si jakými lidmi se stáváme i když jsme zrovna před chvílí udělali něco, co není Bohu-libého. Snad každý kdo chce měnit svou osobnost do souladu s Boží vůlí ví, že opakovaně chybuje. Ale snad modlitba a opakované připomínání cíle pomůže směřovat správným směrem (směr a cíl známe z Bible). Pro mě je nejdůležitější v tom snažení (jestli se to tak dá vůbec nazvat :( ) pokora a uvědomovat si, že Bůh je skutečná osobnost se skutečnými vlastnostmi popsanými v Bibli, se kterou si mohu rozvíjet vztah (pomocí modlitby). Ještě to dělat a nenechávat se rozptylovat něčím, co nemá skutečnou hodnotu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: admZAVINAACceskeforum.com.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, WebDeal.cz, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam