Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je čtv 28. bře 2024 10:08:32

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Co je MLM?

MLM je trochu jiné než Provizní programy - Affiliate. U jednoduchých provizních programů vyděláváme provize/bonusy pouze z nákupů lidí, kterým sami doporučíme internetovou stránku/produkty. U MLM však dostáváme bonusy/provize i za nákupy lidí, které přivedli lidé, které jsme přivedli my. Může být mnoho úrovní. Vytváří se tedy jakási prodejní víceúrovňová síť v níž každý má možnost vydělávat tím, že doporučuje síť/produkty dalším lidem. Zároveň pomáhá lidem, kteří jsou pod ním aby dělali totéž a tím zvyšuje příjem jim i sobě. Při dostatečném úsilí je možné si takto vytvořit částečně pasivní příjem.

Můžete zde najít i podvodné projekty, nenechte se oklamat a nevkládejte čas peníze které nechcete ztratit. Podvodný projekt se tváří jako solidní "firma" ale pak náhle přestane vyplácet a vy jste bezbraní.

Diskutujte prosím o tom, co je MLM zde v diskuzním tématu.., pokud znáte novou MLM firmu, která tu ještě není, prosím vytvořte pro ni nové téma.

PIFexplosion - pozice padají od shora!


Multi-Level Marketing fórum - ANGLICKÉ Firmy a programy používající síťový marketing MLM (Multi level Marketing). Víceúrovňový prodej, provize z prodeje affiliate. Pro přehlednost zakládejte prosím pouze 1 téma na 1 program. Zkuste nejprve hledat jméno programu a pokud téma již existuje, přidejte své zkušenosti.

Nová témata:
1) hledejte jméno programu (např. hledaná fráze: jmenofirmy.com) a pokud téma již existuje, přidejte své zkušenosti.. Nezakládejte duplicity.
2) Název tématu např.: "JmenoFirmy.cz - parfémy" (aby se v tom dobře orientovalo, začínat jménem domény a pokud chcete, přidat nějakou klíčovou informaci k dané firmě)


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PIFexplosion - pozice padají od shora!
PříspěvekNapsal: stř 06. led 2016 11:53:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27. pro 2015 1:57:26
Příspěvky: 9
Hodnocení: 0 (0%)
Jak to funguje, co to je, kolik to stojí a kolik to vydělá?
Vážení, na začátek Vás poprosím, aby jste si to přečetli celé a věnovali mi tak 1 minutu slávy :-)

Nebudu Vám lepit bulíky na nos o milionovém výdělku, hledal jsem dlouho na internetu na čem se dá vydělat, vyzkoušel mnoho zaručených způsobů a výsledek byl vždy stejný, buď malé zisky a nebo velké vstupní poplatky a musel jsem získávat referaly apod.

Vždy to funguje tak, že ti nahoře mají nejvíc a vydělají a ti dole ztratí čas a nebo i prodělají, našel jsem ale systém, kde každý může mít jen 3 pozice a každá další padá dolu, co je to pozice vysvětlím. A aby to bylo zajímavější, tak vyděláváte až do 15levelu z pozic pod vámi.

Co je to pozice
Každý může mít jen 3 pozice přímo pod sebou a další padají níž a níž (do nižších levelů či pater chcete-li česky). A z každé pozice co je pod vámi máte peníze (část z nákupní hodnoty pozice) a to až do toho 15levelu. V prvním levelu můžete mít 3 pozice, 2 level je 3x3, další level je 3x3x3, tedy i když jde o malé částky, tak si dokážete představit že třeba v 8levelu to už slušně vydělá.

Kolik stojí pozice
1 pozice stojí 4,9 USD - žádné další poplatky a je to jednorázová investice, žádné další roční či měsíční náklady, prostě pozici máte, je vaše a hotovo. Tedy cca. 130 Kč investice, která Vám může dlouhodobě vydělávat, protože za tu pozici se řadí stále další a další.

A teď to nejlepší
Nejen že se pozice řadí od shora dolů, ale pozice se dají i přikupovat, představte si že Vám vydělává 14level, máte už hodně slušně vyděláno, co uděláte? Koupíte pozici, aby jste vydělávali i z dalších pater, nejen z 1-15! A teď si vemte že takto to udělá čas od času více lidí - tedy postupem času i Vám budou naskakovat další a další pozice.

Další pozice si můžete pořídit za klikání na reklamy zdarma! V systému jsou každý den reklamy, které můžete odklikávat a vydělat si na další pozici, tyto peníze co jste si naklikali lze použít jen na pozice, ale z pozic máte peníze.

Jako člověk s pozicí si na další pozici můžete vydělat za 2-3 týdny po každodenně pár minutách. Už nebudete jen klikat kvůli centům, ale peníze Vám půjdou z více stran.

2,5 USD jako okamžitá odměna za referala - ano, pokud seženete někoho a koupí pozici, získáte z něj 2,5 USD. Získat referala můžete třeba tak, že si uděláte takovýto blog a dáte tam svůj referal odkaz.

Výplaty jsou každý den a můžete si nastavit i automatické vyplácení od 5 dolarů, zde důkaz první platby:
Obrázek

Já už mám první level zaplněný a tak pozice padají pod mé referaly.

Výhody:
- levná věc - cca. 130 Kč na doživotí
- jako uživatel s pozicí každý měsíc máte nárok na reklamu zdarma!
- pravidelné výplaty na SolidTrustPay a Payza
- nemusíte shánět referaly, je to sice fajn, ale pozice padají od shora, tedy i bez toho se dostanete k zisku
- možnost naklikat si další pozice a tím i vyšší příjmy

Když máte vyděláno, můžete koupit občas nějakou tu pozici, čímž dáte lidem vydělat a motivujete je k další práci, to je to co se mi líbí, že po chvíli každý vidí nějaký výsledek a systému tak věří.

Registrace zde:
http://pifexplosion.com/index2.php?referid=brudracz

V systému jsou i návody kde inzerovat a získat tak referaly, můžete ale i na Facebooku, různých fórech apod. tomu se meze nekladou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PIFexplosion - pozice padají od shora!
PříspěvekNapsal: stř 06. led 2016 11:54:39 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 27. pro 2015 1:57:26
Příspěvky: 9
Hodnocení: 0 (0%)
Obrázek

další a teď mě čeká další platba.

Jinak diskuse i na Czemoney, mám pod sebou 13 čechů a 10 cizinců, takže se pozice trošku rozjedou + dále propaguji. Mé pozice už se řadí pod mé refy.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: admZAVINAACceskeforum.com.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, WebDeal.cz, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam