Podpořte Lékaře bez hranic, kteří pomáhají na Ukrajině zachraňovat lidské životy. Další charita stojimezaukrajinou.cz

"Směřujeme rychle ke klimatické katastrofě. Velká města pod vodou, nebývalá vedra, silné bouře, nedostatek vody na mnoha místech, vyhynutí milionu druhů rostlin a živočichů. Není to fikce ani nadsázka." Tajemník OSN

České Fórum

Diskuzní fórum a Trh služeb

Právě je čtv 28. bře 2024 10:06:32

České fórum a Slovenské fórum: Hosting, domény, výdělek, hyip, klikačky, reklama, seo a zpětné odkazy.


Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Co je MLM?

MLM je trochu jiné než Provizní programy - Affiliate. U jednoduchých provizních programů vyděláváme provize/bonusy pouze z nákupů lidí, kterým sami doporučíme internetovou stránku/produkty. U MLM však dostáváme bonusy/provize i za nákupy lidí, které přivedli lidé, které jsme přivedli my. Může být mnoho úrovní. Vytváří se tedy jakási prodejní víceúrovňová síť v níž každý má možnost vydělávat tím, že doporučuje síť/produkty dalším lidem. Zároveň pomáhá lidem, kteří jsou pod ním aby dělali totéž a tím zvyšuje příjem jim i sobě. Při dostatečném úsilí je možné si takto vytvořit částečně pasivní příjem.

Můžete zde najít i podvodné projekty, nenechte se oklamat a nevkládejte čas peníze které nechcete ztratit. Podvodný projekt se tváří jako solidní "firma" ale pak náhle přestane vyplácet a vy jste bezbraní.

Diskutujte prosím o tom, co je MLM zde v diskuzním tématu.., pokud znáte novou MLM firmu, která tu ještě není, prosím vytvořte pro ni nové téma.

adspaypro - adspaypro.com


Multi-Level Marketing fórum - ANGLICKÉ Firmy a programy používající síťový marketing MLM (Multi level Marketing). Víceúrovňový prodej, provize z prodeje affiliate. Pro přehlednost zakládejte prosím pouze 1 téma na 1 program. Zkuste nejprve hledat jméno programu a pokud téma již existuje, přidejte své zkušenosti.

Nová témata:
1) hledejte jméno programu (např. hledaná fráze: jmenofirmy.com) a pokud téma již existuje, přidejte své zkušenosti.. Nezakládejte duplicity.
2) Název tématu např.: "JmenoFirmy.cz - parfémy" (aby se v tom dobře orientovalo, začínat jménem domény a pokud chcete, přidat nějakou klíčovou informaci k dané firmě)


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: adspaypro - adspaypro.com
PříspěvekNapsal: stř 27. led 2016 2:23:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 23. bře 2014 22:24:05
Příspěvky: 3
Hodnocení: 0 (0%)
Citace:
Program AdsPayPro Partnerský Příjmy


Máme velmi atraktivní partnerský program, který umožňuje našim aktivní členové na podíl na zisku generovaných našich stránkách.

Jsme marketingová stránka, která umožňuje prodej našich reklamních služeb jak pro naše členy a také k non-pobočky komerční zákazníky.

Kromě toho jsme získat platby z reklamní sítě, která Stali jsme se partnery, pro zobrazování reklam a ukazuje jejich stránkách v naší výměnou provozu.

Také jsme schopni, a to podporovat relevantní pobočka nabízí přes pozorovací výměnného programu doprava, a všechny provize získané z nich jsou přidána do příjmů bazénu.

Všechny tyto činnosti vytvářet zisk. A my sdílet tyto zisky s našimi partnery.

A náš obchodní model je udržitelný.

Ne všechny nákupy budou mít nárok affiliate podílet se na podíl z příjmů. A také, jak můžete vidět z výše uvedeného, ​​máme další zdroje příjmů na rozdíl od členů našich nákupů.

Což znamená, že nejsme jen závislé na růst a registrací nových členů vyplácet starý.

Struktura našeho plánu partnerský příjmu je poměrně jednoduchý, ale velmi silný, a snadno prosazovat, jakmile se pochopit pojem.

To není MLM, nebo matrix nebo pass-up nebo cyklovač. Nemusíte učinit doporučení nebo sponzorovat někoho, pokud nechcete.

Můžete být zcela pasivní a ještě vydělat velmi slušné peníze zde. Nebo můžete být aktivním propagátorem a odkazujících a učinit mnohem více.
10% affiliate provize z prodeje

Všechny prodeje, ať už e-mailem komerčního zákazníkovi nebo na člena bude vydělávat předkládajícímu pobočka se commisson.

Platíme 10% Direct affiliate provize na všech adpack nákupy vaše přímá doporučení první úrovně.
Okamžitá Hromadí Podíl na výnosech. Locked v Hodinová.

Nabízíme také podíl příjmů do poboček, kteří se přihlásili.

Pro účast v podílu příjmů, stačí koupit jeden nebo více kvalifikační Combo Adpacks, udržovat aktivní a surfovat deset míst denně a .... No .... to je docela hodně to!

Při koupi jednoho z našich kvalifikace Combo Adpacks, které začínají na USD1.00, navíc k 100 reklamních úvěrů, které poskytuje pro přístup k reklamní sítě, jste také vydávány za odměnu, sběrné příjmy centra nebo jednotky, které jsme volání v reálném čase akumulace jednotky (raus).

Tyto jednotky RA jsou to, co budeme používat ke sledování, jak moc vám splatit slevu či provizi pro bytí aktivní pobočky.

Prosím, ujistěte se, že jste pochopili tuto část jasně - Nemáme prodat RA jednotek, které jsou oddělené od adpacks. Nejedná se o věc, kterou lze koupit. Prodáváme pouze Adpacks a reklamní služby. Tyto jednotky RA nejsou součástí služeb, a tak nejsou součástí kupní smlouvy.

Nyní, až budete mít jednu nebo více aktivních RA jednotek, vše, co potřebujete udělat, abyste se ujistili, jsou kvalifikovaní pro příštích 24 hodin, přijímat platby, je přihlásit a surfovat 10 stránek na Burze provoz sítě.

Jakmile dokončíte tento malý úkol, uvidíte vaše RA Jednotky okamžitě začít sbírat nebo získat příjmy. Příjmy nahromaděné je "Locked-In 'každou hodinu, to znamená, že je celkem a převedeny na váš peněžní účet back-office.

Kolik každý RA Jednotka může hromadit se nazývá jeho jednotku cíl.

Jednotkové Cíle jsou rozšiřitelné, začíná na $ 1,10 za bronz, a roste jak vaše členské Rank roste, a to až do výše $ 1,20 za člena Iridium.

Proto je pro 50 dolaru nákupu adpack, měli byste obdržet 50 jednotek, které se mohou akumulovat až do výše $ 60,00 v příjmech, jasné 20% zisku.

Navíc, jak jste povstat v členských Ranking, násobitel se použije na hodnotu plateb příjmů realtime vaše jednotky se hromadí, jinými slovy, vaše jednotky vydělávat rychleji.

Například pro člena na bronzové úrovni multiplikátoru je 2.0. Silver je 2.1.

Pokud jste byli bronz a vaše jednotky byly hromadí 20.00 hodinu a poté, co jste dosáhli Silver hodnost byste vydělat 21:00 hodinou.

Pokud jste byli členem GOLD, které by nyní měly být 22,00 za hodinu, a dokonce vyšší na úrovni zvýšíte, až 25,00 na Iridium v ​​horní části.
Člen Ranking

Váš Člen Rank nebo Level je dána tím, jak mnoho členů, které jste osobně uvedené jsou inovovány na bronzu nebo vyšší.

Každý jednotlivý nákup adpack méně než 50,00 bude kvalifikovat vás jen jako příležitostný affiliate.

Chcete-li nárok na úrovni bronz, musíte provést nákup 50.00 nebo vyšší hodnoty combo adpack, nebo koupit 9,99 členské Services balíček.

Jakmile jste dosáhli úrovně bronz, když máte 3 nebo více doporučení, které dělají totéž, a odpovídají nebo překračují svou aktuální úroveň, pak se vaše Rank zvýší odpovídajícím způsobem.

Například - Jste bronz. Můžete představit 3 lidi, kteří každý upgrade včetně kvalifikační balíček a každý z nich stanou bronz. Vaše pozice je nyní upgradován na Silver.

Máte-li 3 doporučení, z nichž každý sám dosažení Silver, pak vaše hodnost úrovně v návaznosti na zlato.

Tři zlaté a jste o úroveň-up znovu, aby Titanium. A tak dále, až do Iridium.
Úrovni členských LEVEL-UP POŽADAVEK UNIT TARGET NÁSOBITEL

Odkazujících
MATCH
ZKUŠEBNÍ VERZE ZDARMA Přidejte se za nerizikové TRIAL 1.00 1.0
NEFORMÁLNÍ ANY ADPACK NÁKUP 1.05 1.0
BRONZ 50.00 ADPACK nebo člen UPGRADE 1.10 2.0
STŘÍBRO 3 Bronzové POSTOUPENÍ 1.12 2.1 5%
ZLATO 3 SILVER POSTOUPENÍ 1.14 2.2 10%
TITAN 3 GOLD POSTOUPENÍ 1.16 2.3 15%
PLATINA 3 TITANIUM POSTOUPENÍ 1.18 2.4 20%
IRIDIUM 3 PLATINUM POSTOUPENÍ 1.20 2.5 25%


Postoupení Výdělky Match

Další bonus je vyplácen jakmile dosáhnete stříbrné nebo vyšší hodnost, volal odkazovačů zápasu.

To je procentuální shoda na základě jednotkových příjmů nahromaděné vaše přímá doporučení.

Začíná na 5% pro stříbrnou, a zvyšuje o 5% pro každou úroveň-up pozice k 25% pro člena Iridium.

Odkazovače Match je "vyhrazené," to znamená, že se vyplácí do vašeho účtu minimálních rezerv a musí být použity k nákupu reklamní balení.

http://www.adspaypro.com/bogema

Obrázek

https://youtu.be/IE_L2IYaq6Y


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
 

Co je České Fórum? Fórum o Tvorbě WWW stránek, SEO, linkbuildingu a monetizaci. Fórum o možnostech výdělku na internetu.
Fórum o zdraví, počítačích, podnikání a další. Kontakt na správce fóra: admZAVINAACceskeforum.com.

Funguje diky php--BB. Toto ceske diskuzní fórum zobrazuje možnosti výdělku na inttu. Informace uvedene na domene ceskeforum.com pouzivejte na vlastni riziko. Informace uvedene na ceskeforum.com neslouzi jako doporuceni.



Další fóra: WebTrh.cz, WebDeal.cz, PayOut.cz

České Fórum Český překlad – phpBB.cz  Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam