Mac píše:
HYIPy jsou spíše hazard (na rozdíl od něho ilegální) než investovaní, tak bacha ať ti další dva roky někdo nem...dá prdel v base.
Ať se daří.
PS: Máš nefunkční podpis, chybí ti v něm
Z.
Tak hazard je to když zkoušíš investovat do programu o kterym vůbec nic nevíš a investuješ jen protože maj třeba hezkej design stránky, nebo že HYIP monitor řiká že platěj. s takovymhle uvažovánim do toho jde většina lidí a ty pak peníze proser.u.
No jenže když víš o dobrejch adminech a máš info od inestorů, který sou ve hře už pár let, tak je to míň riskantní než chodit do práce a spoléhat na to že ti každej měsíc zaměstnavatel dá vejplatu. Věř mi..
No a konečně co je nelegálního na tom když dám dobrovolně svoje peníze do HYIPu????? Já žádný HYIPy neprovozu, tudýž nic nelegálního nedělám. Na svym blogu jasně řikám jaký sou rizika a nikoho nenutim investovat s kecama že je to jeho životní příležitost atd.. prostě jen reálně popisuju o co jde, takže opět žádná nelegální činnost.
A konečně i kdybych se do kriminálu dostal tak sem dost vymlácenej na to, aby se se mr..t nenechal.. takže neboj a bež si dál honit šulína nad livechatem a kdyby si snad chtěl jednou přividělat nějakej ten dolar na víc, tak koukni na můj blog, jak se to dělá
PS: daně z HYIPů platim taky, sice jako peníze z internetovýho marketingu, ale daňim, takže zase na mě zákony nemůžou.
PS2: dík za upozornění, jdu to opravit